România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 10 oct, 15:47
Vâlcu: De ce trebuia să se ducă Anisie la Selly
De ce trebuia să se ducă Monica Anisie, ministrul Educației, la dezbaterea cu Selly? Jurnalistul Val Vâlcu vine cu un răspuns.

Ideea este simplă: Monica Anisie trebuia să se ducă la dezbaterea cu Selly pentru a ajunge la un public la care ea nu are acces.

”Dacă ministrul Educației avea un mesaj de transmis, dacă voia să-i convingă pe adolescenți să facă ceva, acum era o modalitate prin care putea ajunge la un public diferit de cel care o urmărește de obicei”, a spus Val Vâlcu.

”Ca ministru, ai de comunicat de la problemele generate de Covid-19, la problemele din învățământ, la trasee la cariere și așa mai departe. Este profesoară de liceu, ar avea ce să discute cu publicul lui Selly. Guvernul, autoritățile publice, factorii decidenți trebuie să ajungă la toate categoriile de public. Nu este doar un singur public, sunt mai multe”, a mai spus Val Vâlcu.

Nu poți obliga lumea să se uite la televizor sau să citească site-uri de știri, respectiv presă scrisă. Un anumit public, cum sunt oamenii care îl urmăresc pe Selly, te va auzi doar dacă te vei adresa printr-o dezbatere ca aceasta care ar fi ajuns pe Youtube. ”Monica Anisie trebuia să folosească toate canalele, iar discuția cu Selly era o cale de a ajunge la un public nou. Dacă se va duce doar acolo unde se simte confortabil, nu va ajunge decât la anumiți oameni care oricum deja o urmăresc”, a subliniat jurnalistul Val Vâlcu.

 

VEZI ȘI: EXCLUSIV  De ce nu a fost Monica Anisie la dezbaterea cu Selly / VIDEO

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro