Data publicării:

”De ce pe mine? De ce tocmai eu?”. Gheboasă, contrariat că a fost amendat după Untold. Victor Ciutacu și Norica Nicolai intervin. ”Ce e mai rău?”

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură România TV
captură România TV
Gheboasă a fost din nou prezent în platoul România TV unde a mărturisit că se simte nedreptăţit din cauza amenzii primite.

Gheboasă a fost amendat de jandarmi, după concertul de la Untold, cu suma de 1000 de lei pentru „proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”. Mai mult, a fost sesizat şi Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Gabriel Gavriş (alias Gheboasă) a venit cu următoarele comentarii, în direct la România TV: "Nu ştiu sigur dacă mi-a ajuns amenda, aştept să mă sune bunica. În Târgovişte a venit, încă nu m-am mutat pe Bucureşti. Nici bunica şi nici familia mea nu e de acord cu acuzaţiile de rasism. Eu sunt singurul artist de etnie care a cântat în acea zi, dar mai erau şi alţi artişti ca BUG Mafia care au venit cu texte mai grele decât ale mele şi cu injurii la adresa tuturor."

Jurnalistul Victor Ciutacu a simţit nevoia să intervină: "Ştii care-i anomalia, Gheboasă? Anomalia nu e că nu i-a amendat pe ăia, anomalia e că te-a amendat pe tine!"

"Şi eu mă întreb de ce m-a amendat pe mine! Nu-mi doream să amendeze pe nimeni. De ce tocmai eu când acolo au fost atâţi artişti care au cântat mai rele decât mine" a replicat retoric Gheboasă.

"Crezi că dacă nu erai ţ#gan nu te amendau?" a întrebat direct Ciutacu.

Gheboasă: "Nu cred, sincer. N-aveau niciun motiv! Şi să mă acuze şi de rasism..."

Victor Ciutacu: "Asta mi se pare aiurea! Faptul că cetăţeanul rrom Gheboasă este acuzat că a discriminat cetăţencele rrome... Eşti ca evreii ăia antisemiţi! Aşa şi tu! Eşti un ţ#gan care persecută rromii."

Gheboasă: "Cum e posibil aşa ceva? Eu nu-mi dau seama!". 

Victor Ciutacu: "Bunica ta ce a zis?". 

Gheboasă. "Bunicii mei şi familia mea ştiu că nu am făcut nimic greşit şi că aşa a fost să fie. Dacă dânşii au considerat că eu stric o generaţie... E doar un vers care a fost scris de un copil... Am să contest amenda în instanţă din start, clar! Nu există să plătesc amenda!". 

Norica Nicolai, prezentă şi ea în platou, a venit cu completări, în favoarea lui Gheboasă: "Este expresia unei realităţi. Nimeni nu era obligat să meargă la acest concert. Asta este realitatea! Ce e mai rău? Acest tip de vulgaritate sau altele... faptul că se tolerează drogurile, faptul că se încalcă legea"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel