De ce nu vor juca vedetele Messi, Mbappe şi Neymar pentru PSG în meciul cu Chateauroux din Cupa Franței
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Paris Saint-Germain nu va conta pe starurile sale Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar în meciul de vineri cu Chateauroux din Cupa Franţei, transmite AFP.

Lionel Messi a revenit doar miercuri la antrenamentele lui PSG, după ce a sărbătorit câştigarea Cupei Mondiale cu naţionala Argentinei.

Kylian Mbappe, care s-a întors mai devreme la echipa de club, la doar 3 zile după finala CM 2022 pierdută de Franţa, a fost folosit în cele două meciuri ale parizienilor după reluarea Ligue 1, dar va fi menajat în întâlnirea cu Chateauroux, o formaţie de divizia a treia.

La fel ca Mbappe, fundaşul dreapta marocan Achraf Hakimi a evoluat în cele două partide după reluarea campionatului, însă și acesta va fi odihnit vineri.

În ceea ce îl priveşte pe Neymar, acesta nu va juca contra lui Chateauroux pentru a trata entorsa la gleznă pe care a suferit-o în timpul Mondialului, a spus joi antrenorul său Christophe Galtier.

'Absenţa lui Neymar (...) era prevăzută de ceva vreme. Staff-ul nostru medical a făcut un bilanţ al jucătorilor plecaţi la Cupa Mondială şi noi am decis că Ney îşi va trata în această perioadă entorsa serioasă la gleznă', a declarat Galtier în tradiţionala conferinţă de presă dinaintea meciului. Brazilianul a fost victima unei entorse la glezna dreaptă în primul meci al Braziliei, împotriva Serbiei. El a revenit în optimi de finală, marcând un gol în victoria cu Coreea de Sud.

El a înscris o dată şi în sferturi, când Selecao s-a înclinat în faţa Croaţiei. Foarte dezamăgit după eliminarea împotriva Croaţiei, Neymar a fost nervos în primul meci al parizienilor după reluarea campionatului, împotriva lui Strasbourg, în care a văzut cartonaşul roşu. 'Nu sunt deloc îngrijorat', a spus însă Galtier.

'Avem un Neymar după imaginea a ceea ce face de la începutul sezonului. A fost foarte dezamăgit, avem şansa să avem un Neymar foarte motivat. Evident, suntem atenţia la el pe plan fizic', a adăugat tehnicianul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel