Data actualizării:
Data publicării:

De ce NU își va folosi Gigi Becali pagina oficială de Facebook

Autor: Andrei Itu | Categorie: Politica
WhatsApp
Becali
Becali
Deranjat de faptul că pe Facebook există sute de pagini false, care îi folosesc imaginea și pe care se fac strângeri de fonduri în numele său, Gheorge Becali a decis să își facă o pagina oficială  de  Facebook.

'Erau numeroase conturi false, care postau în numele meu. I-am spus nepotului meu să facă ceva și să se anuleze aceste conturi de Facebook.  Trebuie să existe o cale legală. Am apelat la o firmă din străinătate. A trebuit să facem un cont adevărat, al nostru, ca să putem cere anularea celorlalte conturi false. Prin urmare, așa am făcut. A făcut un cont ca să le putem anula pe celalte!' a spus Gheorghe Becali, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

'Nu voi folosi niciodată această pagină! Dacă mă apuc să o folosesc, evident că într-un scop pozitiv, este lucru bun. Dar chiar și așa, dacă mă apuc să postez lucruri cu mine va veni încet, pentru că așa este omul format, iubirea de sine și idolatrii. Pentru a nu cădea în latura asta a idolatriei, a iubirii de sine și a mândriei, nu o voi folosi deloc! (....) M-am gândit de multe ori să postez lucruri bisericești, din Sfânta Scriptură și despre mărturisirea lui Hristos. Dar după aceea îi voi instiga pe alții, călugări și preoți să își facă și ei sau să mă citească. Atâta îi trebuie lui Satana! Să guști puțin ca să cazi, să te fure peisajul și să ajungi la idolatrie!' a mai spus Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel