De Ce Nu în România? Cu Mohammad Murad, nouă emisiune la DCNews. Primul invitat: Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Turismului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mohammad Murad, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România, începe o nouă emisiune la DCNews. Urmărește emisiunea live pe DCNews și DCNewsTV miercuri, 16 februarie 2022, de la ora 13:00. De asemenea, emisiunea va fi live și pe DCBusiness.

Mohammad Murad, președintele Phoenicia Hotels, cel mai mare investitor privat din turismul românesc, va avea emisiune la DCNews și DCNewsTV în fiecare miercuri, de la ora 13.00.

”De Ce Nu în România?” se va vedea doar la DCNews, DCNewsTV și DCBusiness

Primul invitat al lui Mohammad Murad este ministrul Turismului, Constantin-Daniel Cadariu. Printre temele abordate miercuri, în prima ediție a emisiunii ”De Ce Nu în România?”, vor fi: situația turismului românesc - prezent și viitor, viziunea Ministerului Turismului privind transformarea stațiunilor turistice de interes național în cartiere rezidențiale de interes local, Organizaţiile de Management al Destinaţiilor (OMD): plusuri și minusuri în atingerea obiectivelor pentru care au fost create.

Nu ratați o emisiune nouă, interesantă și serioasă în spațiul online! Mohammad Murad vă așteaptă, în fiecare miercuri, cu invitați speciali, doar la DCNews și DCNewsTV! Veți descoperi aici oameni care aduc schimbarea în România. Veți descoperi povești de succes și nu doar atât! Stați pe DCNews, DCNews TV sau DCBusiness pentru a vedea ce v-a pregătit Mohammad Murad!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel