De ce merită să vezi NOI4
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
Maria Obretin, Marius Manole, Lia Bugnar, Ilinca Manolache
Maria Obretin, Marius Manole, Lia Bugnar, Ilinca Manolache

Spectatorii au ocazia să descopere de ce plângi la o comedie într-un bar, urmărind NOI4, care se va juca sâmbătă, 9 noiembrie, ora 22:00, în teatrul-bar cu tradiție, Green Hours situat pe Calea Victoriei, nr 120.

Distins cu premiul de cel mai bun spectacol în 2012, NOI4 este a doua piesă de teatru marca Lia Bugnar selecționată pentru a participa la Festivalul Național de Teatru Independent.

Într-un interviu Lia Bugnar descrie întâmplarea fericită din care s-a născut piesa de teatru Noi4: „Eram patru actori în curte la Green la o cafea și acolo limita e foarte mică între dacă stai la masă la o cafea sau repeți ceva. Și la un moment dat am zis: Dar nu mă duc eu acasă și scriu o piesă și mâine ne vedem în același loc și toți care vor veni și ne vor întreba dacă suntem la o cafea, iar noi le vom spune că repetăm pentru un spectacol? ”, a descris Lia Bugnar într-un interviu întâmplarea fericită din care s- anăscut piesa de teatru Noi4.

Despre același spectacol, în același interviu, Marius Manole a povestit despre gradul de dificulate al spectacolului : „Îți trebuie o mare concentrare pe parcursul acestui spectacol să ții o linie a personajului, care este foarte fragilă și foarte la limită. E foarte ușor să cazi în penibil.”

Pentru rezervări trimiteţi un email la [email protected] sau apelaţi numărul de telefon 0 788 452 485.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel