Data publicării:

De ce "de luni" nu funcționează, când vrem să slăbim. Cori Grămescu: S-ar putea să nu o facem niciodată

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Cori Grămescu a explicat de ce nu funcționează decizia de a aștepta momentul potrivit, când vine vorba de dietă.

"Închide ochii și imaginează-ți o versiune a ta care întrupează toate visele tale - ești exact așa cum te simți în inima ta, totul se întâmplă cu ușurință și te încarci din proces. Și acum "ascultă-ți" toate gândurile care apar după acest exercițiu de imaginație. Îți dorești să faci schimbări în viața ta, dar tot timpul le amâni?

Foarte multe femei amână schimbarea pentru că fie se descurajează prea repede, fie nu au un plan suficient de bun pentru schimbare. Frica de eșec, lipsa de încredere în propria persoană și incapacitatea de a păstra motivația pentru schimbare sunt cele mai frecvente cauze ale eșecului.

Oricât de banal ar suna, schimbarea nu este ușoară. Nu este confortabil să rămânem în zona de confort, dar nici nu-i deloc ușor să ieșim din ea. Și, totuși, cum faci acel prim pas, cum îți pregătești mintea că să îți păstrezi energia și procesul pentru schimbare?

Lucrez cu femei de peste 17 ani și întotdeauna am reflectat la diferențele de mindset care te programează pentru succes. Când privim schimbarea ca pe o activitate pentru care asteptăm momentul optim în viitor, s-ar putea să nu o facem niciodată. Femeile care reușesc să își îndeplinească obiectivele sunt cele care acționează acum, cele care nu așteaptă momentul optim pentru schimbare. Sunt cele care își propun să învețe din fiecare zi și să nu se "împotmolească" atunci când dau de greu.

Schimbarea se construiește zi de zi, apelând la resursele intelectuale, informaționale și emoționale pe care le avem, în mod constant și eficient", a spus Cori Grămescu pe Facebook.

"Aud enorm de multă suferinţă ascunsă în spatele kilogramelor în plus, multă ruşine"

Cori Grămescu a vorbit, în urmă cu ceva timp și despre relația cu corpul nostru. Aceasta a atras atenția asupra unui aspect extrem de important.

Aud enorm de multă suferinţă ascunsă în spatele kilogramelor în plus, multă ruşine, multă reprimare şi renunţare la propria persoană, iar clienţii cu care lucrez sunt, de cele mai multe ori, conştienţi de toate aceste lucruri, chiar dacă se găsesc în stadii diferite de acceptare ale acestei dureri", spunea aceasta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel