De ce David Beckham îşi sărută fiica de 11 ani pe buze
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: David Beckam, Facebook
foto: David Beckam, Facebook
Nu de puţine ori David Beckham (48 de ani) a fost surprins de către paparazzi în timp ce își sărută fiica pe gură. De ce face vedeta un astfel de gest?

Deşi psihologii atrag atenţia că acest gest, la prima vedere inofensiv, ar putea avea efecte negative asupra psihicului copilului, David Beckam nu se sfieşte să se afişeze în public, la evenimente, şi în online sărutându-şi fiica de numai 11 ani pe buze. Cei doi par să aibă o relaţie cu totul specială, fac multe lucruri împreună, se distrează de minune şi în mai toate fotografiile sunt îmbrăţişaţi, se ţin de mână sau se privesc ochi în ochi.

Fostul star de la Manchester United consideră că sărutul pe buze e doar un mod de a-și exprima dragostea pentru fiica lui, Harper, acum în vârstă de 11 ani:

„Sunt foarte afectuos cu copiii. Așa am fost crescut, la fel și Victoria, și așa vrem să fim și cu copiii‟, a spus el: „Vrem să le oferim copiilor dragoste, drept urmare, le oferim afecțiune‟, a adăugat David Beckham, care a menționat că își sărută toți copiii pe buze, mai puțin pe Brooklyn, cel mai mare copil al său: „Am fost criticat pentru că mi-am sărutat fiica pe buze. Îmi sărut toți copiii pe buze, mai puțin pe Brooklyn, care ar putea crede că este ceva ciudat‟, a povestit vedeta, în urmă cu câțiva ani, potrivit Marie Claire

David Beckham a devenit tată la vârsta de 23 de ani. Împreună cu Victoria Beckham are patru copii - Brooklyn (24 de ani), Cruz (18 ani), Romeo (20 de ani) și Harper (11 ani). În nenumărate rânduri David a declarat că familia a fost întotdeauna o prioritate pentru el, în ciuda programului plin şi a stilului de viaţă solicitant: „Viața este despre copii. Cred că asta înveți ca tată, tu nu mai contezi la fel de mult, iar toată viața ta se învârte în jurul copiilor‟, a spus acesta, conform The Father Hood

Beckam s-a retras din fotbalul profesionist pe data de 18 mai 2013. La 10 aprilie 2002, Beckham s-a accidentat în timpul unui meci din Liga Campionilor împotriva lui Deportivo La Coruña, suferind o fractură a celui de-al doilea metatarsian de la piciorul stâng.  La sfatul medicilor, 10 ani mai târziu, şi-a încheiat cariera pe terenul de fotbal, decizie pe care - spune el - nu a regretat-o niciodată pentru simplul fapt că l-a transformat într-un familist, un "tată bun" şi i-a redat "pacea şi liniştea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel