De ce a semnat Prigoană pentru candidatura lui Oprescu la Primăria Generală
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
prigoana
prigoana

Candidatul PDL pentru Primăria Generală a Capitalei, Silviu Prigoană a semnat, duminică, pentru candidatura independentă a contracandidatului său, Sorin Oprescu, deoarece nu dorește să alerge singur în cursa electorală.

Aflat. duminică, în Parcul Moghioroș din București, pentru a promova reciclarea selectivă, democrat-liberalul Silviu Prigoană a fost rugat de un grup de tineri liberali din sectorul 6 să semneze pentru candidatura independentă a lui Sorin Oprescu la Primăria Generală.

Întrucât, Prigoană nu intenționează să participe singur la scrutinul din iune, el și-a înscris pe tabelul primit de la tinerii din PNL, datele personale, după care a semnat că este de acord ca Sorin Oprescu să candideze pentru fotoliul de Primar General al Capitalei.

"Nu pot să candidez singur", și-a motivat gestul, Silviu Prigoană, citează NewsIn.

Acesta a fost întrebat de tineri dacă și președintele PDL București, Elena Udrea, prezentă și ea în parc, ar fi dispusă să semneze în tabel. "Vorbiţi cu dumneaei", i-a sfătuit Silviu Prigoană.

În schimb, Cristian Poteraș, deși a fost interpelat de generația tânără din PNL pentru o semnătură, nu a aderat la acțiune, precizând că-și mai oferă un timp de gândire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel