România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 10 iul, 11:05
De ce a ieșit Klaus Iohannis cu declarații despre STAREA de URGENȚĂ. Diana Păun, Administrația Prezidențială: Recunoaștem cu toții
Diana Păun, consilier de Stat Departamentul Sănătate Publică, Administrația Prezidențială, a explicat de ce a ieşit preşedintele Klaus Iohannis cu mai multe declaraţii joi, 9 iulie. 

"Într-adevăr, dl preşedinte a susţinut ieri o declaraţie de presă, deoarece conform legii în termen de 60 de zile de la încheierea stării de urgenţă, domnia sa trebuia să prezinte o informare Parlamentului privind starea de urgenţă şi ceea ce s-a realizat pe parcursul acestei perioade.

Recunoaştem cu toţii că pandemia ne-a schimbat radical vieţile şi ne-a prins într-un moment de pregătire deficitară pentru o astfel de situaţie, dar pe perioada respectivă, din punct de vedere al mobilizării, lucrurile au stat destul de bine, în sensul că autorităţile, populaţia şi sistemul sanitar s-au mobilizat şi au reuşit să ţină sub control epidemia", a declarat Diana Păun, în cadrul evenimentului DEZBATERE ONLINE: ”Pregătirea pentru valul doi începe acum!”, organizat de DC MEDIA GROUP. 

Mai multe în VIDEO: 

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro