De ce a fost stabilită ziua de 9 decembrie pentru alegeri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Calendar
Calendar

Oreste Teodorescu scrie pe codulluioreste.ro că nu întâmplător alegerile parlamentare au fost programate pe 9 decembrie. Pe această dată energiile zilei sunt în armonie cu energiile țării, iar Cifra 9 arată că s-a încheiat un ciclu și că din 10 decembrie începe unul nou.

Ziua de 9 este amprentată de energii înalte, care aduc romantism, spiritualitate, rafinament, idei animatoare despre binele global, nevoia de argumente. Data pică într-o zi de duminică. Această zi este guvernată de Soare. Vibrația numerologică a numelui zile este 11. Acest fapt imprimă, matricea zilei cu o viziune înaltă asupra Universului și al Lumii, predispune către spiritualitate inaltă, iluminatoare, o zi a energiilor hariceșsi ale vibrațiilor foarte înalte. E o zi care marchează un alt început, o nouă etapă. Pentru nativii care se încapățânează să nu-și atingă cu adevărat potențialul spiritual, vibrația zilei de duminică coboară la 2, favorizând mai degrabă firile gingașe, sensibile, moi. Va fi o zi liniștită. Luna este în scădere. România corespunde, numerologic, cifrei 8 .

Acest lucru se traduce cam așa:

Este o țară bogată și rodnica, racordată puternic la tradiția strămoșească și la religia tradițională, bogată atât în planul spiritual, cât și material. Lupta pentru putere mobilizează diferite forțe care se luptă din greu pentru a obține și mai ales, menține statutul. Poporul, în general este pragmatic, ușor neplăcut, egoist, principial, fermecător. Bărbații inspiră putere și bărbăție, iar femeile au corpuri frumoase și carctere foarte puternice. Caracterul general tinde spre parvenire, caută mediile înalte și societățile rafinate, pentru a le imita într-un stil propriu. Oamenii detestă, în general, lingușeala și bârfa, sunt certăreți, agresivi și naționaliști. Româncele sunt foarte competitive cu bărbații și reușesc performanțe pe „teritoriul lor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel