Urmărește emisiunea live
De astăzi, Netflix are și jocuri pe aplicația de mobil. Primele cinci titluri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Napoleon Schwan de la Pixabay
Imagine de Napoleon Schwan de la Pixabay
Netflix lansează primele jocuri în aplicația de mobil.

Compania Netflix intră și pe piaţa de gaming. Primele jocuri vor fi lansate astăzi, 3 noiembrie, de la ora 19:00. Au fost lansate deja actualizări pentru aplicația Netflix pe smartphone-urile și tabletele Android. După update, utilizatorii vor putea descărca jocurile, scrie BBC

Jocurile vor fi disponibile momentan doar pentru utilizatorii cu Android. În viitor, vor ajunge și pe dispozitivele iOS. Pentru început, compania oferă cinci jocuri, dar promite ca numărul acestora să crească.

„Fie că îți vrei un joc obișnuit pe care să îl poți începe de la zero sau o experiență captivantă care să te permită să aprofundezi poveștile tale preferate, vrem să începem să construim o gamă de jocuri care să ofere ceva pentru toată lumea”, a scris Mike Verdu, șeful diviziei de dezvoltare de jocuri a Netflix, într-un anunț publicat pe site-ul oficial al companiei.

Utilizatorii Netflix se pot juca fără reclame și fără costuri suplimentare în aplicație. Jocurile sunt incluse în abonamentul Netflix, dar nu sunt disponibile în profilurile pentru copii.

„Deși acesta este doar începutul unei lungi călătorii, suntem încântați să oferim o experiență de joc care se diferențiază de ceea ce este disponibil astăzi - jocuri mobile exclusive fără reclame, fără plăți în aplicație, incluse în abonamentul Netflix.” a anunțat compania Netflix.

Primele jocuri de pe Netflix 

Două dintre primele jocuri ce vor fi disponibile pe Netflix au legătură cu serialul "Stranger Things". 

- Stranger Things: 1984

- Stranger Things 3: The Game

- Card Blast

- Teeter Up

- Shooting Hoops

Netflix a făcut anunțul inițial în vara acestui an 

În luna iulie a.c., platforma de streaming Netflix Inc a anunţat că va oferi clienţilor jocuri video, după ce a încetinit creşterea numărului de abonaţi, în urma sporirii concurenţei şi a ridicării restricţiilor care i-au ţinut pe oameni acasă, transmiteau DPA şi Reuters, potrivit Agerpres.

Compania cu sediul în California a precizat atunci că este în stadiul preliminar al extinderii ofertelor sale de jocuri video, care vor fi disponibile abonaţilor fără costuri suplimentare. Netflix transmitea că, inițial, se va concentra pe jocurile pe mobil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel