David Nalbandian, vinovat de conduită antisportivă, mai rău ca McEnroe
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Nalbandian
Nalbandian

Argentinianul David Nalbandian a fost descalificat, duminică, pentru conduită antisportivă la finala Turneului de Tenis de la Queen's, după ce a lovit cu piciorul într-un panou publicitar, acesta ricoșând direct în piciorul stâng al unui arbitru de linie, scrie Daily Mail.

”O scenă care va rămâne în istoria tenisului”, a afirmat comentatorul  BBC, martor al evenimentelor de la Queen's. David Nalbandian, în vârstă de 30 de ani, a fost descalificat, după un prim set câștigat la tie-break cu 7-6 (7/3), disputat în compania croatului Marin Cilici.

Nalbandian tocmai pierduse pe serviciul său, când a lovit puternic cu piciorul un panou publicitar care l-a lovit pe arbitrul de linie, al cărui scaun se afla în spatele panoului. Arbitrul a sângerat ușor, fiind nevoie de un bandaj.

La început, tenismenul argentinian a părut confuz, însă scuzele ulterioare nu l-au salvat de la descalificare, victoria revenindu-i astfel croatului, care conducea în setul al doilea cu 4-3

După ce adversarul său a primit tofeul, Nalbandian, 30 de ani, a recunoscut că a făcut o greşeală, motivând că este foarte greu să-și controlezi furia pe teren: "Uneori suntem frustraţi pe teren şi este dificil să ne controlăm. Este o greșeală și am să plătesc pentru asta. Toată lumea face greșeli. Sunt dezolat", a declarat Nalbandian.

Smerit, David Nalbandian și-a cerut scuze pentru comportamentul său, în interviul acordat BBC, după meci.

Totodată, Marian Cilici și-a descris victoria ca fiind ”amară, având în vedere circumstanțele”.

După ce adversarul a primit tofeul, Nalbandian, 30 de ani, a recunoscut că a făcut o greşeală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel