Data nașterii, amprentă asupra întregii vieți. Numerolog: ”Absolut unică”. Ce reprezintă cifra destinului 1 și luna în care te-ai născut
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Pixabay
foto Pixabay
Numerologul Bogdan Ungureanu a venit cu detalii-cheie despre influența zilei în care ne-am născut asupra întregii vieți. 

”Data de naștere este un element fix în viața omului și ne arată exact calitățile, abilitățile, amprenta energetică pe care omul a primit-o în acea zi absolut unică” a spus numerologul Bogdan Ungureanu, într-un interviu pentru astrosens.ro, despre amprenta zilei în care ne naștem și locul nostru în Univers. 

Făcând o demonstrație, a fost luată data nașterii lui George Clooney, moment în care numerologul a precizat că ziua 6 reprezintă ”tiparul familistului, omul responsabil”, dar și cifra pragmatismului. ”Șase ne vorbește despre spirit de responsabilitate și capacități, abilități și dorințe de a crea o stare de familie” a precizat Ungureanu. Numerologul a punctat că ”șasele” vine cu energia de ”mascul”: ”Nu trebuie să facă nimic, doar pentru faptul că există, unde apare, este această energie masculină”. 

Luna în care ne-am născut vorbește despre masca pe care o purtăm, în relația cu ceilalți. Astfel, conform numerologului, aparența lui George Clooney, dată de luna mai, este de ”tip amuzant, chiar bufon, cumva ca să atragă atenția”. Cinciul exprimă non-conformistul, precum și speculantul. 

De asemenea, conform numerologului Bogdan Ungureanu, Clooney are cifra destinului 1. Astfel, dacă și tu ai cifra destinului 1, trebuie să știi că toată viața te va duce să-ți capeți independența și să fii ”number one”, să te descurci prin forțe proprii, să ieși în față și să fii unic în ceva. Orice ai face, tot acolo ajungi! 

Cum se calculează cifra destinului, exemplul lui Clooney: 06.05.1961: 6+5+1+9+6+1=28: 2+8=10: 1+0=1. 

Cifra de vibrație, pe de altă parte, se obține din adunarea zilei și a lunii. În exemplul de mai sus, înseamnă 6+5=11: 1+1=2. Cifra vibrației ”2” împinge întotdeauna să meargă totul în zona de armonie și de pace. 

Numerologul Bogdan Ungureanu a vorbit și despre alte aspecte care se văd în numerologie. De exemplu, conform acestuia, se vede când copilul a fost nedorit sau, altfel spus, relația cu părinții din prima clipă de existență. Numerologia poate da și cifrele perfecte care să ne completeze în viață. Numerologul Bogdan Ungureanu consideră că partenera perfectă pentru George Clooney ar fi o femeie cu mai multe cifre de doi, ceea ce înseamnă o sferă emoțională foarte puternică. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel