"Dansez pentru tine": Cine intră în ring în semifinală
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
dansez-pentru-tine-editia-100
dansez-pentru-tine-editia-100

Semifinala din această seară a emisiunii "Dansez pentru tine" este ultimul pas, unul decisiv, până la marea finală din 7 decembrie, în care se vor califica doar trei echipe. Max și Diana sau Roxana și George vor părăsi competiția. Seara îi aduce în ringul dansului pe Ilinca Vandici, trupa "No limit", de la "Românii au talent", și pe Cristina și Vlad, protagoniștii serialului "Pariu cu viața". Toți vor dansa pentru cazuri umanitare. 

Echipele participante la "Dansez pentru tine" se pregătesc pentru improvizație, dans țigănesc și reggaeton. Ilinca Vandici dansează pentru un caz umanitar alături de Valentin Luca. Ei vor dansa pentru Ene Ionică, un bărbat care a avut o viață chinuită. Și-a întâlnit tatăl când era în clara a doisprezecea, după ce părinții s-au despărțit când el avea doar 9 luni. A fost timp de 13 ani balerin la "Doina armatei", iar când s-a desființat s-a angajat ca gardian public pentru a-și întreține soția și cei doi copii. Viața lui a devenit și mai grea după ce a căzut după o scară și și-a fracturat piciorul, iar medicul care l-a operat a făcut o greșeală. Astfel, Ionică nu se mai poate deplasa normal. Își dorește să strângă bani pentru o nouă operație, pentru a se angaja și a-și înreține copiii la școală. Mai mult, au fost dați în judecată din cauza datoriilor mari la întreținere și riscă să fie aruncați în stradă.

Trupa "No limit" intră în scenă pentru Felician Stelian Gabriel, un bărbat care-și întreține singur băiețelul, din doar 800 de lei pe lună și o face admirabil. Când lucra la o firmă de taxi, bărbatul a girat pentru șeful lui, care acum este închis. Felician plătește lunar 200 de lei. Cristina și Vlad vor intra în scenă să danseze pentru trupa "No limit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel