Data publicării:

Daniela Simulescu, previziuni pentru Gemeni în săptămâna 15-21 mai 2023. De ce trebuie să ții cont / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Gemeni. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 15-21 mai 2023.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul vostru, își oprește retrogradarea, dar Jupiter intră în casa a 12-a. Cu un Saturn în casa a 10-a și cu Jupiter în casa a 12-a eu cred că trebuie să faceți un pas în spate și să vă preocupați mai mult de viața personală, fie că sunteți singuri, într-o relație, fie că aveți o familie sau nu.

Motoarele trebuie să tureze în altă zonă, în niciun caz pe profesional. Pe profesional, avându-l pe Saturn în casa a 10-a, cu cât forțați cu atât nu vă iese. În schimb, dacă vă retrageți puțin, faceți un pas în spate și vă ocupați de liniștea interioară, de armonie, de familie, de oamenii care au probleme, lucrurile vor arăta mult mai bine de la anul când Jupiter va intra în semnul vostru.

Problemele de sănătate trebuie identificate și făcut ceva pentru ele. Problemele de sănătate ale partenerului, și de ele trebuie să aveți  grijă. Poate că dintr-o dată vă conectați altfel cu persoană iubita și nu mai vreți să fiți atât de citadini, nu mai vreți să ieșiți atât de mult, să fiți atât de expansivi.

Trebuie să vă faceți un refugiu, poate fi al vostru, singuri, sau cu partenerul, departe de ochii lumii, departe de ceilalți. Viața personală e importantă, sănătatea și renunțarea controlului din punct de vedere profesional. Astea sunt lucruri la care trebuie să vă gândiți, pe care trebuie să le luați în calcul.

Vă recomand prioritizare pentru că Marte intră în casa a treia și o să aveți atât de multe în cap încât nu o să mai știți de care să vă ocupați, din păcate. Când Marte e în a treia, vă supărați și vă frustrați că nu le puteți face pe toate, dar Marte e în Leu și trecând pe acolo zice: „Ce e cel mai important pentru mine? De asta mă ocup, restul mai târziu, mai e timp.” Deci, prioritizare.”, a spus Daniela Simulescu. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel