Data publicării:

Daniela Simulescu, horoscop 15-21 mai 2023. Zodia cu care nimeni nu se va mai înțelege / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Berbec. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 15-21 mai 2023.

Intrarea lui Marte în Leu va aduce schimbări în comportamentul nativilor zodiei Berbec în următoarea săptămână. 

Berbec/Ascendent în Berbec

„Vorbim de intrarea lui Marte în Leu. Intrarea într-un semn de foc îți priește de minune. Nimeni nu se va mai înțelege cu tine pentru că atunci când Marte intră în casa a cincea apare un soi de irascibilitate, un soi de „misecuvinism" și de „până aici”.

Pe de altă parte, intrarea lui Marte în casa a cincea vă potențează, vă împinge, aduce creativitate, dorința de a lucra și ceea ce vouă vă place mult: competitivitate.

După data de 20 mai, spiritul de competiție este uriaș și o să intrați în competiție cu lumea de la coada de la magazin, cu colegii din școală pe care poate îi revedeți, cu colegii de la serviciu și cu partenerul. Cu Marte în casa a cincea nimeni nu o să vă reziste.

Dacă vreți să vă rugați la cineva în următoarele două luni, rugați-vă la acest Marte. Rugați-vă să vă dea curaj, ambiție, spirit competitiv și să nu vă lăsați.

Când mă gândesc la un soldat, cu Marte în Leu, mă gândesc la Napoleon. Da, multă lume îl judecă pe Napoleon și din alte motive, dar mă gândesc și la reușitele lui. Voi trebuie să deveniți un mic Napoleon, acolo unde doriți voi, fie că e profesional sau personal. Trebuie să vă luați armura cea mai strălucitoare și să ieșiți cu ea în lume și să câștigați lupte doar prin modul în care vă purtați armura.   

Jupiter intră în casa a doua, Mercur își oprește retrogradarea acolo. Trebuie să vă gândiți în următorul an la cum să vă menajați economiile și cum să adăugați bani acolo: salariu mai mare, bani din alte resurse, cum vă puteți voi îmbunătăți, astfel încât mergeți la negocieri să cereți mai mulți bani.”, a spus Daniela Simulescu. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel