Daniela Nane a divorțat de Adrian Cioroianu. A fost surprinsă în timp ce se săruta cu un tenor în vârstă de 30 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Agerpres
Agerpres
Daniela Nane a divorțat. 

Actrița Daniela Nane, surprinsă sărutându-se cu un tânăr, în plină stradă, a spus că acum este o femeie liberă. Vedeta a dezvăluit că a divorțat de soțul său, istoricul Adrian Cioroianu.

„Sunt o femeie divorțată.

Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum.

Cu prețuire”, a fost mesajul transmis de Daniela Nane.

Daniela Nane, în vârstă de 52 de ani, trăiește, se pare, o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânărul tenor Octavian Ene.

Cei doi au fost observați sărutându-se în plină stradă. Actrița și noul ei iubit, tenorul de nici 30 de ani Octavian Ene au fost surprinși, de paparazzi MediaFlux, în timp ce se sărutau cu patos chiar în fața hotelului Hilton, de pe Calea Victoriei. 

Daniela Nane, născută pe 29 noiembrie 1971, la Iași, este o actriță celebră, câștigătoarea ediției din 1991 a concursului Miss România, prima participantă din partea României la concursul de frumusețe Miss Universe.

A fost căsătorită cu omul de afaceri Viorel Popa. Apoi s-a căsătorit cu Adrian Cioroianu.

Cine este tenorul Octavian Ene

Octavian Ene a terminat liceul în Capitală, la Gheorghe Șincai, a studiat Canto la Universitatea Națională de Muzică București, iar actualmente este doctorand al aceleiași instituții universitare. Este și solist vocal – tenor – la Teatrul Muzical Ambasadorii, aspirant la gloria lui Luciano Pavarotti.

De remarcat este faptul că la Teatrul Muzical Ambasadorii, director artistic este chiar actrița Daniela Nane. Cum spunea maestrul Gheorghe Dinică, ”Ce țară mică. Câteva mese!”, notează sursa citată.

Ieșeanca Daniela Nane este actriță la Teatrul Bulandra din București, director artistic la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde lucrează și noul său iubit, cât și profesoară de actorie la liceu și universitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel