Daniela Crudu, în locul Simonei Gherghe în perioada de vară
Data publicării:
Autor: Teodorescu Laura
WhatsApp
daniela crudu
daniela crudu

Asistenta de la "Un show păcătos", Daniela Crudu  va face parte din echipa unei noi emisiuni la Antena 1, în locul Simonei Gherghe.

[caption id="attachment_210859" align="alignleft" width="286"] Sursă foto: femeitari.ro[/caption]

Bruneta îi va lua locul Simonei Gherghe, însă numai pe perioada verii, atâta timp cât emisiunea realizată de aceasta este în vacanţă.

Dan Capatos a anunţat în emisiunea de luni că asisenta lui, Daniela Crudu, va face parte în curând din echipa care va realiza o nouă producţie tv la Antena 1. "Puţini ştiu că Daniela va avea în această vară, într-un proiect special, o emisiune, în locul emisiunii Acces Direct (n.r. - a cărei realizatoare este Simona Gherghe), cât timp aceasta va fi în vacanţă. Producţia se va numi Comedia de la 5 şi va fi o nouă emisiune de divertisment", a explicat Capatos pentru libertatea.
Daniela Crudu este iubita fostbalistului Mihai Costea, tânăra refuzând să mai participe la evenimentele mondene, pentru a-i face pe plac sportivului. Problema este şi mai serioasă de atât, potrivit lui Capatos: "O pune să aleagă între el şi televiziune, între cariera ei şi faptul de a fi soţia unui fotbalist. De la nivelul lui de 10.000 de euro pe care îi câştigă pe lună la Steaua îi cere să renunţe la cariera ei construită cu trudă", a mai precizat prezentatorul pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel