Daniel Suciu - Traian Ogâgău, ceartă într-un local. S-a lăsat cu plângere penală / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniel Suciu - Traian Ogâgău, ceartă într-un local. S-a lăsat cu plângere penală / VIDEO
Daniel Suciu - Traian Ogâgău, ceartă într-un local. S-a lăsat cu plângere penală / VIDEO
Deputatul Daniel Suciu (PSD) a depus o plângere penală împotriva primarului orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, după o altercație într-un local. Parlamentarul a făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale localului.

„Nu permit nimănui să mă amenințe și să mă înjure ca la ușa cortului doar pentru că nu-și poate controla nervii. Mai ales într-un local public și de față cu doamne. Dar lipsa controlului deja e o obișnuință și nici nu e treaba mea să îl domolesc, că mă gândesc că are și altele mai grave la activ. Că așa se întâmplă când își bagă necuratul coada, după incidentul de ieri după masă, azi pe la 11 ne-am întâlnit iar întâmplător, cu același repertoriu de cuvinte frumoase, doar că decibeli mai puțini”, a scris Daniel Suciu, sâmbătă, pe contul de Facebook. „Am depus plângere penală, mă aștept ca instituțiile statului să își facă datoria”, a adăugat acesta. 

Sâmbătă, într-o intervenție telefonică la Antena 3, Daniel Suciu a spus: „Nu tolerez asemenea lucruri! A pornit de la absolut nimic. (...) Nu am avut absolut nicio reacție, nu știu ce voia să facă, să mă provoace, să mă înregistreze. Cred că imaginile spun de la sine.”

Ulterior, a vorbit și Traian Ogâgău: „Într-adevăr, nu ne-am mai întâlnit de la alegerile locale. Și, când ne-am întâlnit aseară, am ținut neapărat să-i transmit faptul să lase această comunitate în pace, să nu mai saboteze, poate că pe un ton nu tocmai ortodox. L-am rugat frumos de azi înainte să-și vadă de treaba lui și să nu mai saboteze, (...) să blocheze proiecte și așa mai departe. (...) Nu l-am amenințat cu absolut nimic. (...) A întrecut anumite limite în trecut, ce nu se face în politică sub nicio formă.”

Traian Ogâgău e primarul care s-a filmat umilindu-și fiica

Traian Ogâgău a intrat în atenția publică după ce un video în care acesta își umilește fiica minoră, ținând-o la perete, în genunchi, dezbrăcată și cu mâinile ridicate, a fost dat publicității. Edilul s-a apărat spunând că nimeni nu are dreptul să-i spună cum să-și educe copiii. Poliția s-a autosesizat în acest caz.

La acel moment, PNL s-a dezis de primarul din Sângeorz-Băi.

VEZI ȘI: Primarul care și-a umilit fetița, VICTORIE la ALEGERILE LOCALE 2020

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel