Daniel Pancu, explicaţii după ce jucătorii de la U21 s-au plâns de metodele lui
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: FRF.ro
Foto: FRF.ro
Jucătorii naţionalei U21 s-au plâns, sub anonimat, de metodele lui Daniel Pancu. Ei spun că selecţionerul i-ar fi trezit pe jucători la ora 7:00 pentru a le lua tensiunea, dar şi că ar fi şutat spre ei la antrenamente, pentru a vedea cine se fereşte într-un zid la lovituri libere. 

"Probabil, după acest articol, o să le dau permisiunea colaboratorilor să intre dacă aud gălăgie. Până acum nu le-am dat-o. Nu cred că a vorbit cineva. Eu vorbesc aici de lucruri normale, pe care ar trebui să le faci acasă. Te trezești dimineața la 8, te cântărești, mănânci micul dejun, iar după două ore și ceva să mergi la antrenament.

E defazat programul acolo. Nu e 7:00, e 8:00 cu 10:30. Trebuie mereu să te iei și după oboseala jucătorilor. Sunt șocat însă de kilogramele fotbaliștilor din ziua meciului, ăla e un șoc pentru mine, tot ce depășește jumătate de kilogram. Nu am voie să vă spun despre vreun jucător, dar mi se par niște lucruri de amatori.

Să iei pulsul dimineața să vezi dacă un jucător a dormit bine sau nu, sunt niște lucruri normale. Faza cu zidul e reală. E un grup pe care nu îl cunosc și nu am mai făcut asta până acum, aici. La Rapid îmi aduc aminte că i-am dat în zona bărbiei unui jucător străin, doar s-a scuturat puțin.

Aici nu a mai fost cazul pentru că deja comentase unul din zid și am șutat pe jos. Am vrut să văd care e mai fricos, sunt momente care fac parte din joc. Eu am șutat și nu am mai tras cum trebuia. A zis cineva că nu poate sa creadă așa ceva și mi-a trecut și mie cheful. Dacă bătea Roberto Carlos ce făceai?", a spus Pancu, la Liga Digisport.

Daniel Pancu a pierdut meciul de debut la România U21, în preliminariile Campionatului European, cu Albania. Tricolorii au condus cu 2-0 după o oră de joc, graţie golurilor marcate de Grameni şi Borza, însă albanezii au marcat de trei ori şi au câştigat pe final. 

Echipa de start folosită de Pancu a fost: R. Sava - Pantea, Ignat, M. Ilie, Borza - Corbu, Vulturar, Grameni - Mazilu, L. Munteanu, R. Ilie. După pauză au intrat Burnete, Rareș Pop, Robert Filip și Cîrjan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel