Daniel Boloca s-a decis pentru ce naţională vrea să joace: Dacă mă cheamă, voi răspunde prezent
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României
Daniel Boloca, jucătorul lui Frosinone, a spus ce naţională vrea să reprezinte, dintre România şi Italia. 

„Tatăl meu muncea într-o fabrică, se trezea la ora 6 dimineața, apoi lucra și în alt loc, pentru a putea să mă țină la antrenamente. Am înțeles că trebuie să fac și eu sacrificii, așa că am tras din greu pentru a ajunge în Serie B.

Dorința mea este să joc pentru Italia, m-am născut în Italia și am trăit întotdeauna aici. Dacă Mancini mă cheamă din nou, voi răspunde prezent”, a spus Boloca pentru Gazzetta dello Sport.

La naţionala României s-a simţit inconfortabil

Jucătorul a fost convocat la un amical al României, cu Slovenia, şi a şi jucat câteva minute. Nu a fost, însă, cea mai fericită experienţă. 

"Încerc să-mi îmbunătățesc jocul în fiecare zi, nu mi-am stabilit niciodată așteptări ridicate. Guido Angelozzi (n.r. – președintele de la Frosinone) a crezut în mine, a fost greu la început. Ritmul este ridicat în Serie B, am suferit la început. Suntem o echipă unită, puternică, cred că putem să promovăm în Serie A.

Stagiul cu naționala Italiei a fost o experiență frumoasă. România a avut încredere în mine înainte: nu puteam refuza să fiu convocat, trebuia să-mi fac părinții mândri. Dar eu nu cunosc limba, m-am simțit inconfortabil", a mai punctat fotbalistul, citat de Playsport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel