Dăncilă, anunț despre candidatura la prezidențiale: Atunci voi ACCEPTA!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă a declarat, în exclusivitate pentru DCNews, că nu va face un pas înapoi dacă i se va solicita să candideze la alegerile prezidențiale. 

”Nu am luat încă în calcul acest lucru. Am considerat că voi merge cu un candidat, iar eu ca prim-ministru, președinte al Partidului Social Democrat îl voi sprijini cu toate forțele, cu tot partidul astfel încât să câștige alegerile prezidențiale. Dar nu vreau să creadă că sunt un om laș.

Dacă partidul îmi va cere acest lucru și va crede că este singura soluție, atunci voi accepta ceea ce spune partidul. Dar în acest moment eu cred că este bine să avem un candidat și eu să sprijin acel candidat. Pentru noi este important să mergem cu persoana care are încrederea partidului, care va fi susținut de către toată organizațiile, care va crea acel val de încredere de care vorbim, atât din partea membrilor noștri, a simpatizanților, dar și a altor cetățeni.

Pentru că eu sper într-un scor bun. Suntem un partid organizat, suntem un partid care știm să facem campanie, știm să vorbim cu oamenii, avem ce să le spunem oamenilor, pentru că am luat măsuri bune, dar în același timp, alături de noi trebuie să vină și alți oameni. Dacă nu există altă opțiune care să ne ducă spre a merge în turul doi și spre a câștiga alegerile, atunci nu voi face un pas înapoi”, a precizat Viorica Dăncilă în direct la DCNews

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel