Dăncilă, despre Iohannis: Nu m-am dus în SUA pentru șepci
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Viorica Dăncilă - vizită de lucru în SUA
Viorica Dăncilă - vizită de lucru în SUA
Premierul Viorica Dăncilă a susținut o declarație de presă, în care a făcut referire la vizita lui Klaus Iohannis în SUA.

'Am avut săptămâna trecută, după cum ştiţi, o vizită de lucru în SUA. Un demers pe care unii s-au străduit foarte tare să îl minimizeze şi să îl deprecieze. Am văzut comparaţii între vizitele celor trei candidaţi la prezidenţiale şi cred că este esenţial să facem foarte clare nişte aspecte. Spre deosebire de domnii Iohannis şi Barna, eu nu m-am dus în SUA să fac poze sau să lansez cărţi. Eu am avut o vizită de lucru, nu o deplasare de campanie. Am semnat cu Banca Mondială acordul destinat creşterii accesului cetăţenilor la servicii de asistenţă medicală primară. Este un program ce va aduce beneficii reale pacienţilor din România.' a spus Viorica Dăncilă.

'A fost semnat Memorandumul de înţelegere între Guvernele României şi Statelor Unite privind cooperarea în domeniul nuclear civil - angajament în concordanţă cu Parteneriatul strategic pe care îl avem cu SUA. Am avut o întrevedere cu secretarul general adjunct al ONU pentru a discuta importanţa şi rolul Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă şi a consolida poziţia României de centru regional în interiorul Comisiei Economice ONU pentru Europa', a afirmat Dăncilă, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul central al PSD.

VEZI ȘI Klaus Iohannis la Cluj. Ce nu s-a văzut la TV: Boc, către Orban: Ai venit să iei Primăria?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel