Data publicării:

Dana Rogoz, cu sufletul pe tavă în online. "Nu știu cât de mult înțelege Lia acum încheierea acestei etape"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Facebook, Dana Rogoz
Foto: Facebook, Dana Rogoz
Dana Rogoz a făcut mai multe mărturisiri emoţionante legate de fiica sa Lia care încheie un capitol important din viaţă.

Dana Rogoz este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România. Ea și-a construit o carieră de succes încă de la o vârstă fragedă și a jucat în numeroase piese de teatru și filme, atât la nivel național, cât și internațional. Mai nou, şi-a lansat primul scurtmetraj scris şi regizat de ea - Remote (La distanţă) care a fost selecţionat la Tirana International Film Festival.

Este binecunoscut faptul că Dana Rogoz trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de regizorul Radu Dragomir. Aceștia formează unul dintre cele mai longevive și îndrăgite cupluri din industria divertismentului din România și au împreună doi copii.

Recent, viața Danei Rogoz a suferit mici schimbări, iar ea a dorit să împărtășească aceste noutăți cu fanii săi din mediul online. De curând, a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram prin care dă de înţeles că rolul de mamă nu este întotdeauna ușor și vine la pachet cu o mulțime de provocări. Vedeta le-a povestit urmăritorilor săi că fiica ei, Lia, a terminat o etapă importantă din viața și anume, creșa.

„Ieri a fost ultima zi de creșă a Liei. Am și plâns, dar pe ascuns, fără să mă vadă ea. Și asta pentru că și mie și lui Radu ne e foarte greu să ne despărțim de doamnele minunate care au avut grijă de ea, de când avea 1 an și jumătate. Știam sigur că în acel loc ea e iubită și în siguranță. Pentru că doamnele de la creșă ei în primul și în primul rând iubesc copiii. Păi nu o să uit niciodată când ne-au întrebat în prima zi ‘Liei cum îi place să adoarmă cel mai mult?’. Iar eu le-am răspuns.’Eh, culmea e ca ei îi place în căruț...’. ‘-Foarte bine! Atunci noi o vom adormi plimbând-o în căruț’.

Voiau ca adaptarea fiecărui copil să fie una cât mai ușoară: "Nu e normal să își schimbe copilul ritualul pentru noi!", ne spuneau. Așa că pe un copil îl adormeau în brațe, pe altul cântându-i ‘Un elefant se legăna’, pe Lia în căruț. După cum le era obiceiul acasă. Iubire și echilibru am simțit mereu din partea creșei Liei. Și când o vedeam pe ea cum se joacă cu bebelușii ei de jucărie, știam sigur că această grijă și iubire le-a vazut și acolo, la creșă. Că e un comportament pe care îl imită, avand un astfel de model ideal, de reper sănătos și bun la creșa ei! (…). Lia nu știu cât de mult înțelege acum încheierea acestei etape. Vedem săptămâna viitoare, când va începe grădinița. ”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare amintită, alături de câteva fotografii în care apare fiica sa, Lia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel