Urmărește emisiunea live
Dan Şucu, veste excelentă pentru rapidişti: Este total inacceptabil să nu luptăm pentru titlul de campioană
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS
Dan Şucu, finanţatorul celor de la Rapid Bucureşti, vine cu veşti bune pentru fanii echipei. 

"Planul este ca în 5 ani de zile să ajungem o echipă de top a Europei. Vom crește de la an la an nivelul investițiilor și ne vom atinge scopul final. Sunt un om al investițiilor pe termen lung și consider că trebuie să ai claritate când îți dorești ceva pentru a  știi cum să te organizezi.

Pentru că fără organizare nicio sumă de bani nu e suficientă! Echipa actuală poate gestiona un buget de 10 milioane de euro, dar nu poate mai mult. Nici 20 și în niciun caz nici 30 de milioane. Vom aduce oameni capabili sa realizăm ce ne-am propus!

Este exclus ca Rapid să nu progreseze. Uitați-vă puțin la ce s-a întamplat în ultimii ani și veți vedea că Rapid a făcut cel mai rapid progres din fotbalul românesc! RAPIDUL PROGRESEAZĂ RAPID și începând cu anul următor ne vom lupta pentru titlu în permanență. Anul următor investim 10 milioane de euro. Este total inacceptabil să nu luptăm pentru titlul de campioană", a declarat Dan Șucu pentru Rapid TV. 

Rapid Bucureşti are un al treilea acţionar 

”Oficial avem 49.99%. Și 0.02% are Academia Rapid. A fost de la început, din Liga a 4-a. E un ONG. Așa cum au și alte cluburi.

Așa a fost dinainte să vin, pentru că mai întâi s-a jucat în Liga a 4-a cu Academia Rapid”, a spus Victor Angelescu, la Fotbal Club.

Echipa de fotbal FC Rapid Bucureşti a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 4-2 (2-1), sâmbătă, într-un meci de pregătire desfăşurat cu porţile închise.

Pentru echipa antrenată de Adrian Mutu au marcat Jayson Papeau (14), Paul Iacob (43), Alexandru Ioniţă II (51 - penalty), Alexandru Stan (89), potrivit paginii de Facebook a clubului giuleştean. Golurile echipei de ligă secundă au fost semnate de Mediop Ndiaye (41) şi de Raul Rusescu (73).

Rapid a evoluat în formula: Drăghia (B. Ungureanu, 66) - Belu, P. Iacob, F. Ştefan - Al. Ioniţă II (Al. Stan, 87), Crepulja (D. Şucu jr, 65), Ongenda (A. Crivac, 75), Papeau - Bamgboye (Emmers, 46), Luckassen (Sefer, 46), V. Costache (Onea, 46), scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel