Urmărește emisiunea live
Dan Spătaru - ”Drumurile noastre”. Soţii Natanticu au cerut acordul pentru a recrea exact momentul video din 1998
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Soţii Natanticu bifează încă o premieră la „Te cunosc de undeva!”.

Cea mai nouă gală „Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, bifează o nouă premieră în istoria show-ului ajuns deja la al 18-lea sezon. Având de interpretat una dintre cele mai cunoscute melodii româneşti din toate timpurile – Drumurile noastre a lui Dan Spătaru, soţii Natanticu au cerut acordul pentru a recrea exact momentul video din 1998, în care artistul a început să interpreteze melodia încă din maşină, înainte de a urca pe scenă. 

Astfel, momentul celor doi a început cu Eliza pe scenă, în travesti, în vreme ce Cosmin şi-a început interpretarea încă din curtea platoului de televiziune, din maşină. Iar pentru ca transformarea să fie una cât mai fidelă originalului, soţii Natanticu i-au cerut ajutorul colegului lor, Nicolai Tand, care le-a împrumutat maşina sa de colecţie, o Dacia 1300. 

„Trebuia să intrăm cu ceva în istoria emisiunii şi dacă altceva n-a mai fost disponibil în sezonul 18, ne-am gândit noi ce ne mai rămâne… ia să cântăm din afara platoului! Că la asta nu s-a mai gândit nimeni!”, a dezvăluit Cosmin Natanticu. 

Cum au reacţionat juraţii atunci când au văzut-o doar pe Eliza pe scena transforming show-ului şi cum le-a ieşit momentul soţilor Natanticu, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. 

Opt cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Citește și...

„America Express - Drumul Aurului”, la Antena 1  

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela, sunt concurenții „America Express - Drumul Aurului”.

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură. 

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel