Dan Puric, previziune care șochează: Țineți minte ce vă spun: se va generaliza în toată lumea!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dan Puric, unul dintre cei mai cunoscuți actori, eseiști și regizori din România, a lansat o previziune.

Vineri seară, Dan Puric a fost invitat la Antena 3. La un moment dat, Adrian Ursu a întrerupt emisiunea pentru a arăta imagini cu protestele din Barcelona. 

„Avem, în clipa de față, imagini dintr-un colț al planetei noastre. În această seară, în Barcelona sunt ciocniri între cei care au ieșit în acțiuni de protest îndreptate măsurilor de restricție și forțele de ordine. Au fost folosite tehnicile cunoscute ale forțelor de ordine în încercarea de a-i opri pe cei care deveniseră violenți”, a spus Adrian Ursu.

Ulterior, a avut o intervenție telefonică corespondentul Antena 3 la Barcelona, care a spus: „Oamenii sunt speriați, sunt deja la capătul puterilor.”

„E trist să vedem astfel de imagini în orașe pe care le cunoșteam cu totul altfel. (...) Am văzut aseară proteste și în Paris”, a spus, ulterior, Adrian Ursu.

A luat cuvântul și Dan Puric: „Credeți că dacă acestui popor i s-ar fi explicat în niște termeni umani... De exemplu, de Paște, în loc să sune prin tromboane stați în casă, să se explice și din partea epidemiologilor, și din partea factorului politic că lucrul acesta este chestie de igienă, de necesitate. Doi: nu s-a acordat nicio încredere creștinului. A fost considerat ca un animal care se împinge în moaște.”

„Ce vedeți aici... țineți minte ce vă spun: se va generaliza în toată lumea! Suntem într-un plin război, care de abia a început!”, în opinia lui Dan Puric.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel