Urmărește emisiunea live
Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj la echipa sud-coreeană Jeonbuk Hyundai. A fost convins și de un fost star de la Manchester United
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Dan Petrescu: Îi spuneam că aiurează celui care credea că luăm 6 puncte cu Slavia
Dan Petrescu: Îi spuneam că aiurează celui care credea că luăm 6 puncte cu Slavia
Antrenorul român Dan Petrescu va semna pentru echipa sud-coreeană de fotbal Jeonbuk Hyundai Motors, a anunţat, miercuri, presa sportivă din Coreea de Sud.

Dan Petrescu ar urma să ajungă în data de 12 iunie în Coreea de Sud pentru a parafa înţelegerea cu vicecampioana Jeonbuk Hyundai. Antrenorul a fost convins că accepte oferta după ce a negociat cu Ji-sung Park (42 de ani), fostul mijlocaș de la Manchester United.

Jeonbuk Hyundai Motors a cucerit 9 titluri de campioană în Coreea de Sud (cel mai recent în 2021) şi două trofee în Liga Campionilor Asiei (ultimul în 2016).

În prezent, Jeonbuk Hyundai ocupă locul 7 în K-League 1, după 17 etape. Pentru Dan Petrescu va fi prima experienţă în Coreea de Sud, după ce a mai antrenat în China, Polonia, Rusia, Emiratele Arabe Unite, Qatar şi Turcia. 

Dan Petrescu declara cu câteva zile în urmă că își dorește să-și ducă la bun sfârșit contractul scadent în 2024.

'Da, eu vreau să rămân la CFR, dar vreau să văd și ce avem pentru anul viitor, ce obiectiv, ce jucători. Trebuie să avem o discuție mai lungă. Cred că și dacă pierdeam eram dorit de domnul Varga, dar trebuie să vedem în ce condiții. Vreau să fiu fără fotbal o perioadă, 7-10 zile. Să nu mai văd meciuri, să nu mai studiez. Sper să plec și puțin, dar nu în România', spunea Dan Petrescu, după ultimul meci din acest sezon, câștigat cu FCU Craiova.

Vezi și - Dan Petrescu, criză de nervi și gesturi nesportive față de Gică Hagi după CFR Cluj - Farul Constanța / Video

Dan Petrescu a făcut crize de nervi atât în timpul, cât și la finalul meciului dintre CFR Cluj și Farul Constanța, scor 1-2, din cadrul ultimei etape de play-off în SuperLiga. 

Chiar dacă echipa sa obținuse calificarea în finala barajului pentru preliminariile Conference League, contra celor de la FC U Craiova 1948, "Bursucul" a avut răbufnit la finalul partidei din Gruia. Dan Petrescu a protestat și s-a luat până și de Gică Hagi, adresându-i reproșuri. "Regele" a zâmbit ironic, fiind surprins. Vezi știrea și video aici!

Citește și - Ilie Dumitrescu şi Dan Petrescu nu îşi mai vorbesc: Uită numărul meu, eu îl uit pe al tău şi gata

Ilie Dumitrescu a povestit că nu mai vorbeşte de ceva timp cu Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj. 

”Nu a fost nimic grav. L-am sunat să văd ce face după un meci și a fost ceva de genul ’Ce, vrei informații să spui la Digi acolo?’. Zic ’Da, eu, de 12 ani, zi de zi, numai cu informații mă ocup, eu sunt șeful redacției la știri și mă ocup cu toate breaking news-urile’. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel