Data actualizării:
Data publicării:

Dan Negru, fotografie rară cu familia. Copiii nu apar la televizor, nu sunt vedete pe TikTok și merg la o școală de stat. Cum arată Dara și Bogdan / Foto

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Dan Negru
Sursa foto: Facebook Dan Negru
Dan Negru a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care apare alături de soția sa Codruța și cei doi copii, Dara și Bogdan. Deși este foarte discret când vine vorba de familie, vedeta se mândrește cu fiul și fiica sa: „Nu apar la televizor, nu sunt vedete pe Tik Tok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale”, a scris prezentatorul TV pe Facebook. 

Codruța Negru, soția celebrului prezentator TV, este medic stomatolog și deține propria clinică medicală. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiat, Dara și Bogdan. Nu apar la televizor, nu sunt vedete pe Tik Tok, merg la o școală de stat și au calități morale cu care părinții se mândresc.

„Pe copii i-am lăsat să-si trăiască liniștiți copilăria”

„Pun rar fotografii cu ai mei. Pe copii i-am lăsat să-si trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizor, nu sunt vedete pe Tik Tok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale.

Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșeală e greu de învins! Un om blând și bun își va găsi liniștea oriunde pe când un om rău, oricâte bogății ar avea, n-o va găsi niciunde.

Pun rar poze cu ai mei...Asta e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel