Data publicării:

Dan Negru atacă X Factor. Ce declarații a făcut

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp

Dan Negru și-a spus părerea – fără nicio reținere – despre emisiunea-concurs “X Factor”.

Prezentatorul TV a spus că este deranjat de faptul că cei care îl plătesc și pe el cumpără producții care sunt mai prejos decât cele românești. Dan Negru vorbește și despre emisiunea "Nex Star" care - după cum bine spune chiar el - este o lecție românească dată marilor idei internaționale vândute în România.

"M-a întrebat zilele trecute un ziarist: "De ce Next Star are audiență mai mare decât X Factor?" Am ridicat din umeri... Cred doar că Next Star trebuie să fie o lecție românească dată marilor idei internaționale vândute românilor pe bani mulți. Cred că și în televiziune trebuie să învățăm să ridicăm capul, să nu-i credem doar pe d'alde Simon Cowell, pe americani sau olandezi ca unici inventatori de televiziune.

Cunosc puști de 20 de ani în facultățile de jurnalism cu mult mai inventivi decât toți consultanții internaționali pe care i-am întâlnit. Să învățăm să credem în ei. Am început să-i caut și am descoperit câțiva, Cătălin, Mihai sau Lidia a căror inventivitate e cu mult peste cea a străinilor veniți aici pe bani mulți.

Invenția românească Next Star e un început! Și dacă invenția americănească e mai puțin vizionată decât aia românească, merită să credem și în ai noștri. Eu am mâncat ani de zile la Mc Donald's -ul internațional al formatelor și al ideilor, le știu gustul.E același, an după an, doar sosul diferă. Acum cred în ideile românești, cred că în anii ce-or să vină televiziunile vor supraviețui doar prin ele... Căutați-i pe puștii isteți din facultățile românești... Mintea lor n-are gust de Mc Donald's !", a scris Dan Negru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel