Dan Negru: Astea sunt palmele lui Gigi Becali. Sunt martor
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Gigi Becali.jpeg
Gigi Becali.jpeg
Gigi Becali i-a dat o palmă părintește unui copil. S-a întâmplat duminică seara, înainte de finala Cupei României, FCSB - U Cluj. 

După acest episod, Dan Negru a dezvăluit care sunt adevăratele "palme" pe care le-a dat omul de afaceri de-a lungul vremii.

"Văd la televizor știrea că "Becali a pălmuit un copil" și m-am gândit să dau ceva din casă legat de Gigi Becali. Alex este un puști de nouă ani depistat cu cea mai agresivă formă de cancer. Tatăl lui a murit la scurtă vreme după ce a aflat de boala copilului. Alex are nevoie urgentă de o operație care costă mult. Foarte mult!

Când a aflat de poveste, Gigi Becali a plătit toți bani! Medicul i-a oferit trei variante de operație și Becali, fără să stea pe gânduri, a ales-o pe cea mai scumpă. Plătită din banii lui! O parte din poveste am spus-o și la Next Star unde l-am cunoscut pe Alex. Astea sunt "palmele" lui Gigi! Sunt martor! Alex, celălalt martor, poate fi de găsit la etajul 5 al spitalului Marie Curie. E secția de oncologie pedriatică...", a fost mesajul lui Dan Negru.

VEZI ȘI: Gigi Becali a lovit un copil. Reacția omului de afaceri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel