Dan Motreanu, întâlnire cu reprezentanții administrației locale liberale din Giurgiu. Ce s-a discutat în Parlamentul European
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Sursă: Facebook Dan Motreanu
Sursă: Facebook Dan Motreanu
Prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu a transmis, marți, pe contul său de Facebook că în Parlamentul European i-a avut invitați pe reprezentanții administrației locale liberale din județul Giurgiu, unde au discutat despre fondurile UE pe care România le poate accesa.  

„I-am avut ca invitați, în Parlamentul European, pe reprezentanții administrației locale liberale din județul Giurgiu. Au fost prezenți colegi din administrația publică locală: primari, inclusiv Adrian Anghelescu, primarul municipiului Giurgiu, viceprimari, consilieri județeni și consilieri locali. De asemenea, au fost prezenți parlamentarii PNL Giurgiu Alexandru Andrei și Gabriela Horga.

Am discutat despre fondurile UE pe care România le poate accesa. Am pus accent pe folosirea fondurilor europene pentru ca România să reducă decalajele față de țările mai dezvoltate ale Uniunii Europene.

  • Colegii și colegele mele din administrația locală își iau treaba în serios. La nivelul județului Giurgiu, se desfășoară mai multe proiecte finanțate prin fonduri europene. De exemplu, noile secții de oncologie și neurologie ale spitalului județean urmează să fie construite cu finanțare europeană, prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
  • Sper că a fost un demers care să îi ajute în activitatea lor și imi doresc ca ei sa reușească astfel încât cetățenii sa fie mulțumiți de activitatea lor.
  • Am explicat faptul că Uniunea Europeană oferă despăgubiri fermierilor afectați de afluxul de grâne la prețuri scăzute din Ucraina.
  • Le-am prezentat proiectele membrilor PNL în Parlamentul European. De asemenea, le-am prezentat modul în care funcționează Parlamentul European și am discutat despre politica Uniunii Europene”, a transmis Dan Motreanu pe Facebook.

2. -imagine fara descriere- (sprijin-pentru-producatorii-romani-afectati-de-importurile-de-zahar-din-ucraina--dan-motreanu--solicitare-catre-comisia-europeana-2_27646000_85630200.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel