Dan Helciug, șoc când a sunat la stomatologie. Ni se ia DREPTUL la SĂNĂTATE! Mișcarea asta ne AFECTEAZĂ pe TOȚI!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgență, a rămas șocat când a sunat la un cabinet stomatologic pentru a face o programare.

Dan Helciug a povestit că a sunat pentru a-i face o programare la stomatologie copilului său și, i s-au solicitat, pe lângă cei 100 lei cât costă procedura, încă 150 lei pentru mască, mănuși, dezinfectanți etc.

Practic... de pe 15 mai, doar bogații vor mai putea merge la stomatologie. Dreptul la sănătate este afectat în aceste condiții, iar statul trebuie să intervină pentru a rezolva situația! Nu este normal ca medicii să practice prețuri uriașe cu atât mai mult cu cât criza bate la ușă. Mulți au rămas fără serviciu, iar ei au decis să crească prețurile. Sunt clinici unde ”taxa” de protecție pentru coronavirus este de 1000 lei! Toți românii trebuie să aibă dreptul la sănătate! În condițiile în care românii oricum nu prea se duceau la stomatologie, dacă prețurile vor urca atât de mult, lucrurile se vor agrava cumplit.

”Taxa covid pentru urgențe! Superb! Am sunat azi la policlinica pentru copii unde trebuie sa îl duc pe Luca, după 15 mai și am aflat că: Pentru un procedeu care costa 100 de ron, trebuie sa plătesc o taxa suplimentara de 150 de ron (masca/manusi/dezinfectare.. etc)


Iar voi vorbiți despre ccr, pensii speciale.. pesedeul criminal.. etc Românie, te iubesc...”, a scris Dan Helciug pe Facebook.

VEZI ȘI:  FĂRĂ detartraj și alte operațiuni după 15 mai în cabinetele stomatologice! Veste PROASTĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel