Dan Cristian Popescu iese la atac: Majoritatea PSD-USR a distrus un spațiu verde bine întreținut
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dan Crstian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2, a răbufnit zilele trecut pe pagina personală de Facebook, după ce a primit foarte multe sesizări de la locuitorii din zona Petricani. 

Aceștia reclamau transformarea, într-un adevărat focar de infecție, a unei zone, până nu demult verde. Edilul a ieșit la atac și a explicat cine sunt adevărații vinovați pentru situația din zonă: „Pe Șoseaua Petricani, un teren foarte bine întreținut de către ADP sector 2, a fost transformat, prin cârdășia politicianistă a majorității calificate PSD-USR din Consiliul General! Aceștia au aprobat trecerea administrării la PMB, ce a urmat se vede în poză!”. Luarea de poziție a fost salutată de către locuitorii din zonă care au susținut că totul ar fi de fapt o încercare de scădere în valoare a zonei pentru a putea fi speculată imobiliar.

Cert este că terenul cu pricina a fost trecut de către CGMB în administrarea Primăriei Municipiului București iar apoi, destul de repede, s-a umplut de moloz. Deși nimeni nu vrea să spună cine l-a depozitat acolo sau de unde provine, cei din zonă susțin că ar fi adus de mașini ce lucrează pe șantierul de la pasajul Doamna Ghica din apropiere. O lucrare a celor de la PMB. De la un teren plin de moloz, la unul plin de gunoaie nu a mai fost decât un pas, alți operatori „speculând” lipsa de întreținere a terenului pentru a depozita acolo gunoi menajer.

Cum Primăria Capitalei pare să nu întrețină terenul, iar Administrația Domeniului Public Sector 2 fiind îndepartată de CGMB, locuitorilor din zonă pare că nu le rămâne nimic de făcut decât să se obișnuiască cu groapa de gunoi ce le-a răsărit peste noapte în cartier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel