România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 21 oct 2019 / 19:33
Dan Barna, dosar penal. Ecaterina Andronescu: "De ce acum?"
Ecaterina Andronescu a vorbit, în direct, la un post de televiziune, despre dosarul penal deschis lui Dan Barna, de către DNA.

Întrebată dacă este o știre pozitivă pentru toată lumea, faptul că DNA i-a deschis dosar penal lui Dan Barna, fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu a răspuns, în direct, la România TV: 

"Din puncul meu de vedere, nu înțeleg de ce a apărut acum această poveste, când ea s-a petrecut în urmă cu mulți ani de zile și de ce a închis DNA-ul dosarul, trebuie să iasă și să explice. Denunțul a fost făcut de acest domn cu o situație absolut impresionantă. Este o personalitate cu dizabilități, nu are o mână, provine din casa copilului, deci a trăit într-un orfelinat. Și-a pus speranța în acest proiect și asta este absolut îngrozitor, că speranțele lui au fost năruite. Ca să poată să exprime această doleanță public, prin denunț, a făcut Facultatea de Drept, la Alba Iulia, să aibă cunoștințele necesare să exprime public ceea ce a înțeles din acest proiect, adică potențiala pagubă, potențiala fraudă, nu știu, nu vreau să judec eu. Nu pot să nu pun această întrebare. De ce acum? De ce nu acum un an de zile, doi ani de zile sau atunci când s-a petrecut acest eveniment? Și sigur, nu avem cum să nu o legăm de campania electorală".

Citește și:  România TV: DNA i-a deschis dosar penal lui Dan Barna

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro