România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: D.C. | Publicat pe: 18 oct 2019 / 10:22
Dan Barna aplică trei tehnici ale lui Traian Băsescu. ”Dosarul Flota”, varianta 2019
Dan Barna FOTO AGERPRES
Dan Barna solicită să fie anchetat de DNA, nu de DLAF. Această solicitare a sa amintește de cea a lui Traian Băsescu din dosarul ”Flota”. 

Dan Barna folosește tehnici de comunicare tipice lui Traian Băsescu. De la justițiarismul și lupta ”fără penali”, idee inițiată de Corneliu Vadim Tudor și exploatată de Traian Băsescu, la întoarcerea la popor - cu alegerile anticipate - folosită de Traian Băsescu în 2004, la mesajul de astăzi, pe care-l regăsim în tehnica din 1996, tot a lui Traian Băsescu. 

Prezidențiabilul USR-PLUS cere astăzi să fie anchetat de DNA, nu de DLAF, adică să-i fie mutat dosarul, pentru că are mai multă încredere în DNA decât în DLAF, pe care-l consideră controlat de contracandidata din PSD. Amintim că această anchetă are la bază o investigație jurnalistică, publicată de Rise Project. 

Dosarul Flota, varianta 2019

 

Revenind la paralela cu metodele ”băsesciene”, în 1996, Traian Băsescu era anchetat în dosarul ”Flota” și, înainte cu vreo două luni de expirarea mandatului de parlamentar, și-a dat demisia pentru a se pune la dispoziția justiției, renunțând la imunitatea parlamentară, pentru a putea înainta procesul. Gestul a fost de imagine, pentru că-n două luni nu se putea ajunge nici la primul termen de judecată, iar după alegerile generale s-a dus imediat și și-a luat înapoi imunitatea. A fost o manevră de imagine, criticată atunci de presă. 

Acum, Dan Barna face același lucru, cere să fie cercetat de DNA. Mai sunt trei săptămâni până la primul tur al alegerilor prezidențiale, timp în care DNA n-ar apuca să facă nimic, abia face adrese, cere documente, adică abia începe ancheta. Apoi, dacă ajunge președinte, Dan Barna obține imunitate. Deci în cinci săptămâni, dacă luăm în considerare și al doilea scrutin electoral, procurorii DNA nu au timp nici să lectureze atâtea pagini. Prin urmare, caz închis! Dan Barna aplică trei tehnici ale lui Traian Băsescu. Om nou, tehnici vechi! 

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro