Dacă ești în zodia Fecioară, e momentul să fii pe primul loc. Horoscop 16 - 22 ianuarie: Aveți mai mult curaj să faceți pasul de care ați fugit până acum
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels/ Horoscop Fecioară
foto pexels/ Horoscop Fecioară
Nativii Fecioară vor avea o săptămână în care contează mai mult pentru ei, dar și în care s-ar putea să ia decizii importante, pe care le-au tot evitat. 

Mercur își oprește retrogradarea în casa a cincea pentru nativii Fecioară, iar astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 16 - 22 ianuarie 2023, adresează o întrebare: ”În ultima lună, ultima lună și jumătate, cam de câte ori v-ați pus pe primul loc? Cam cât de mult v-ați pus pe primul loc? Cam ce situații s-au întâmplat din decembrie încoace în care v-ați dat seama că vi s-au încălcat niște limite, v-ați supărat, v-ați frustrat, dar n-ați zis nimic? Acum, cu Mercur care-și oprește retrogradarea veți analiza dacă ați creat acea limită prin care v-ați pus voi pe primul loc. Mercur mai stă în casa a cincea până în februarie.”

Revenind la horoscopul săptămânii următoare, sfatul astrologului DCNews și Astrosens pentru nativii Fecioară este ca-n primele zile ale săptămânii să vă răsfățați. ”Luna Nouă va avea loc în casa a șasea, iar mulți dintre voi s-ar putea să aveți mai mult curaj în a accepta o funcție, a vă implica într-un proiect de care ați fugit până acum. Dacă, din august, vi s-au făcut propuneri, iar voi v-ați băgat în carapace pe motiv de prea mult stres, dintr-odată acceptați propunerea” spune Daniela Simulescu. 

Vezi mai multe previziuni în emisiunea de mai jos: 

Săptămâna 16-22 ianuarie beneficiază de mai multe aspecte importante, după cum arată Astrosens.ro: 

Pe 18 ianuarie, Mercur își reia mersul direct în semnul Capricornului. Să ne reamintim că și-a început retrogradarea pe data de 29 decembrie. De miercuri încolo ne vom putea organiza viața așa cum ne dorim. Nu va trebui să ne mai lovim de probleme din trecut. Gândirea va fi una pragmatică, nu ne vom mai lăsa furați de peisaj și vom putea lua decizii importante. Bineînțeles cu responsabilitate și asumare. Și putem spune că a doua parte a lunii va fi mult mai bună dat fiind faptul că Marte și Mercur sunt directe. 

Conjuncția Soare-Pluto din semnul Capricornului ne direcționează și ea către viitor. Avem puterea de a arde trecutul astfel încât să nu îl mai lăsăm să ne controleze. Ne putem baza pe puterea interioară. 

Pe 20 ianuarie, Soarele trece în semnul Vărsătorului. După seriozitatea Capricornului, trecem la detașarea unui semn de aer. Timp de o lună vom fi sociabili, dornici să cunoaștem alți oameni, optimiști în ceea ce privește planurile de viitor, dar și dispuși să încălcăm puțin normele societății. Vărsătorului nu îi place spiritul de turmă. Vom fi mai deschiși la minte și dornici de varietate. 

Pe 21 ianuarie avem prima Lună Nouă din 2021. În semnul Vărsătorului. Și bineînțeles că nu este un eveniment simplu. Spun asta pentru că Luna va fi în opoziție cu Lilith (conjuncție cu Priap) și în sextil cu Jupiter din Berbec. Ar putea fi un moment bun pentru a ne face planuri sau pentru noi începuturi. Dar trebuie să avem grijă la motivația din spatele acestora. Pentru că dacă vom fugi de ceva ce nu știm să gestionăm, ne vom fura căciula singuri. Deci va trebui să găsim soluțiile pentru a ne vindeca unele traume mai întâi. 

Pe 22 ianuarie, Mercur din Capricorn face un trigon cu Nodul Nord din Taur. Un aspect bun pentru a ne gândi încotro vrem să o apucăm, mai ales că Mercur nu mai este retrograd. Dar atenție, că amândouă planetele sunt în semne de pământ, deci nu este vorba de idealuri, ci de chestiuni cât mai pragmatice cu putință. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel