D'Economic News. Analiza economică a momentului / Cum investim la bursă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
D`Economic News, cu Alex Vlădescu
D`Economic News, cu Alex Vlădescu
Alex Vlădescu vă aşteaptă o nouă ediţie a emisiunii D'Economic News. 

Profesorii amenință cu greva, vor venituri mai mari cu 60%, angajații din penitenciare la fel, nemulțumiri sunt și în rândul personalului medical. Între timp, avem și o gaură în buget. De asemenea, ne confruntăm cu o criză politică. Liderul PSD, Marcel Ciolacu refuză să preia guvernarea. Nicolae Ciucă se pregătește de o demisie. UDMR nu știe deocamdată cum să se poziționeze. Ce se întâmplă cu veniturile românilor? Ce măsuri sunt necesare pentru a reduce pierderile la bugetul de stat?

Invitatul lui Alex Vlădescu, de la ora 16:00, este Mircea Coşea, analist economic. 

În a doua parte a emisiunii, aflăm cum investim la bursă. 

Soluții de investiții pentru persoanele fizice și companii. Cum investim la bursă, care este procedura, care sunt pașii pentru cineva care n-a investit niciodată? Avem nevoie de un broker? Ce informații ar trebui să cunoaștem? Cum urmărim ce se întâmplă la bursă cu acțiunile companiilor? Ce ar trebui să facă statul pentru a stimula investițiile la bursă? De ce buget avem nevoie?

Toate explicaţiile le oferă DANIELA ȘERBAN, președinte Asociația Română pentru Relația cu Investitorii. 

Emisiunea va fi transmisă pe DC NEWS, DC NEWS TV, DC Business, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale acestor site-uri, vineri, 26 mai, de la ora 16:00. 

<iframe width="100%" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/d8WWva4t4Tg" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel