Cei patru bebeluși născuți de femeia de 37 de ani, în Iași, au anticorpi COVID. Ce spune mama despre sarcină
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
O femeie de 37 de ani, care avea COVID-19, a născut la Spitalul Clinic de Obstetrică – Ginecologie „Elena Doamna” din Iași patru băieți care sunt perfect sănătoși. Cazul reprezintă o premieră pentru medicina din România.

Femeia, gravidă în 34 de săptămâni cu cvadrupleți, a născut ieri, prin cezariană, patru băieței cu greutăți între 1500 și 1800 de grame. Mama, care este din județul Suceava a avut o sarcină monitorizată atent de medici și este la prima naștere. Atât femeia, cât și bebelușii se simt bine.

"Nu a fost o sarcină cu o evoluție foarte grea. Nu am stat mult la pat. Mă așteptam să fie mai greu.  Băieții se numesc Alexandru, Robert, Lucian și Luca.", a precizat femeia la RealitateaPlus.

Mama are COVID-19 și spune că printre simptomele pe care le-a simțit este pierderea gustului și mirosului, dar și o ușoară stare febrilă. Bebelușii au anticorpi împotriva Covid-19. Spitalul Clinic de Obstetrică – Ginecologie „Elena Doamna” din Iași este spital suport covid și primește paciente infectate cu Sars-Cov-2.

VEZI ȘI: O mamă bolnavă de COVID-19 a dat naștere la cvadrupleți cu anticorpi. Carmen Dorobăț: Sunt transmiși inclusiv prin lactație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel