Curăță ușor recipientul pentru ulei: cu această metodă ieftină vei scăpa rapid de stratul de grăsime
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Curăță ușor recipientul pentru ulei - cu această metodă ieftină veți scăpa rapid de stratul de grăsime. Sursa - Pexels
Curăță ușor recipientul pentru ulei - cu această metodă ieftină veți scăpa rapid de stratul de grăsime. Sursa - Pexels
Recipientul pentru ulei este plin de grăsime? Vă vom spune cum să-l curățați perfect și fără efort: cu această metodă super ieftină nu va trebui să vă mai faceți griji.

Chiar dacă ești un perfecționist al curățeniei, cu siguranță, nu vei rata să curăți și recipientul pentru ulei.  Adesea, recipientul pentru ulei, cel pentru oțet, precum și cele pentru piper și sae sunt neglijate. 

Desert fără cuptor: rapid, ușor și foarte delicios! Încearcă-l și nu vei regreta

Cu toate acestea, curățarea este importantă deoarece previne apariția și înmulțirea germenilor și bacteriilor, care, în consecință, ar putea ajunge pe mesele noastre. 

De aceea, vă sugerăm o metodă pe cât de simplă, pe atât de importantă pentru a elimina definitiv grăsimea de pe recipientul cu ulei. Poate vă pare imposibil, dar există și o soluție pentru această problemă.

Pizza cu cartofi: o rețeta perfectă de făcut acasă. Gustul ei nu vă va dezamăgi

Dacă, în ciuda tuturor eforturilor de a-l curăța, recipientul cu ulei rămâne murdar ai ajuns la locul potrivit. Astăzi,  vom dezvălui o metodă sigură și super ieftină de a îndepărta grăsimea de pe vasul cu ulei. Rezultatul final este garantat!

Așa cum am anunțat încă  la începutul articolului, există o metodă pe cât de simplă, pe atât de sigură, de a elimina grăsimea de pe vasul cu ulei și de a-l face să strălucească ca niciodată. Ești curios să afli mai multe? 

În primul rând, vei avea nevoie de:

apă fierbinte;

4 foi de de ziar;

o lingură de lemn,

săpun de Marsilia.

 Praful de pe mobilă va rămâne doar o amintire: soluția este în bucătărie. Te-ai gândit la asta?

Odată ce ai găsit ingredientele, urmează acești pași și rezultatul final este garantat. Mai întâi, îndepărtați tot uleiul din recipient.  Apoi clătiți-l cu apă fierbinte de două sau trei ori. Umpleți recipientul cu apă fierbinte și adăugați câteva picături de săpun de Marsilia. După aceea, închideți capacul și agitați energic.

Lăsați soluția să acționeze câteva ore și, după ce timpul a expirat, goliți vasul și introduceți n el câtva foi de ziar.  La final, folosiți coda lingurii de lemn cu care șterge interiorul recipientului cu bucățile de ziar.

 

BONUS. Dizolvă drojdia în apă și pune-o în chiuvetă: acest truc îți va schimba viața

 

Dizolvați drojdia în apă și turnați-o imediat în chiuveta din bucătărie sau baie: acest truc vă va schimba, cu siguranță, viața!

Există zeci de remedii eficiente care ne ajută să ne facem treburile casnice mai puțin obositoare și grele. În viața de zi cu zi există multe activități plictisitoare și enervante pe care, totuși, este bine să le facem regulat.

Amestecă oțet și mentă și îți poți lua adio de la o problemă enervantă a verii  

Astăzi, vom vorbi despre un truc fenomenal care  îți va schimba viața. Încercați să dizolvați drojdie într-un pahar cu apă caldă. Ulterior, turnați apa cu drojdia în chiuvetă. Ceea ce se întâmplă te va lăsa fără cuvinte.

Cum să răcești berea, vinul și alte băuturi fără frigider: este atât de simplu și rapid

Poate că nimeni nu ți-a spus asta până acum, dar dizolvarea drojdiei în apă caldă și turnarea amestecului rezultat în chiuveta de bucătărie sau de baie poate rezolva o problemă comună.

Drojdia nu este folosită doar pentru gătit, ci și pentru a face treburile casnice mai puțin grele. De exemplu, dacă mai aveți drojdie acasă, o puteți folosi pentru grădinărit.

Dar nu se termină aici, pentru că acest ingredient este util și pentru îngrijirea corpului. Încearcă să faci o mască de frumusețe pentru ten sau păr. Cu siguranță pielea și părul tău îți vor mulțumi. Dar să ne întoarcem la curățenia casei și să vedem de ce trebuie să dizolvați drojdia în apă și apoi să turnați  apa în chiuvetă.

Înlocuiește fondul de ten cu acest produs pentru un efect natural și șic

Drojdia de bere este foarte utilă și pentru rezolvarea unei probleme din gospodărie. Așadar, se dizolvă drojdia într-un pahar cu apă caldă, se adaugă puțin zahăr, iar apoi se toarnă totul în chiuvetă. Ce se întâmplă este uimitor!

Cum să speli vasele fără detergent: 3 metode utile și eficiente. Încearcă și nu vei regreta

În practică, cu acest truc simplu poți desfunda scurgerea chiuvetei fără a depune niciun efort și fără să fii nevoit să chemi instalatorul. Te-ai gândit vreodată la asta?  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel