Cum va arăta B’ESTFEST 2011: carusel, iarbă verde, narghilele - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bestfest
bestfest

B’ESTFEST se mută la iarbă verde și vrea să ofere aceleași facilități ca festivalurile de afară: camping, lounge, distracții.

B’ESTFEST revine in 2011 cu cea de a patra editie, sub un nou concept si cu o noua directie, propunand publicului mult mai mult decat muzica: trei zile de experienta si libertate totala! B’ESTFEST 2011 va avea loc in perioada 1-3 iulie in B’ESTFEST PARK, amenajat pe o suprafata verde de pe malul lacului Pasarea, comuna Tunari, informează b365.realitatea.net.

Aflat la doar 10 minute de Piata Presei Libere, in zona Pipera-Tunari – aproape de baza noului pod peste soseaua de centura a Bucurestiului, B’ESTFEST PARK va gazdui unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului. Pana la acest moment, in cadrul B’ESTFEST 2011 si-au anuntat deja prezenta nume precum Skunk Anansie si Flogging Molly pe 1 iulie, Mika, Lamb si Asian Dub Foundation pe 2 iulie, Pendulum, House of Pain si Hadouken! pe 3 iulie, lista urmand a se completa cu noi nume internationale, precum si numeroase trupe autohtone. Totusi, pentru editia de anul acesta, B’ESTFEST isi propune sa ofere fanilor sai mai mult decat pana acum, mai mult decat muzica: “Mutarea la iarba verde este doar un aspect din noul concept al festivalului. B’ESTFEST se reinventeaza si se transforma intr-un ‘summer camp’, intreaga suprafata urmand a fi impartita in zone cu tematica diferita ce vor oferi publicului 72 de ore de experienta si distractie neintrerupte!” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel