Cum sunt afectați bărbații de succes
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp
success man
success man

Relațiile și oamenii sunt o parte semnificativă a succesului  unui bărbat, imaginea distorsionată pe care aceștia o au despre "succes" poate provoca o serie de probleme, scrie Autorul Mike Quarles spune că „majoritatea bărbaților privesc succesul ca pe ceva impersonal în loc să îl privească din perspectiva umană și a relațiilor inter umane. Dacă succesul te cosă familia și prietenii, acesta nu este succes.” Probabil că din aceeași cauză unii bărbați își lasă familiile sau nu se implică deloc în educarea copiilor, ei nu au o percepție normală despre fericire și succes.

Psihologul Dan Miller împarte viața noastră în șapte categorii, fiecare reprezentând o parte a unei persoane cu adevărat de succes. Segmentele sunt: financiar, spiritual, dezvoltare personală, sănătate fizică, famile, cariera și relații sociale. Cariera și banii sunt numai două părți ale unui puzzle mult mai mare ce reprezintă o persoană împlinită. Se pare că bărbații din zilele noastre uită că familia și dezvoltarea spirituală sunt componente importante ale succesului.

Dan Miller susține că succesul este : „ o descoperire progresivă a țelurilor pe termen lung.” Împlinirea financiară trebuie să fie urmarită mereu de un bărbat dar nu în detrimentul altor aspecte, mai ales al familiei. Dacă doresc o viață de succes bărbații trebuie să urmarească toate planurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel