Cum și-a revenit psihic Dorian Popa după scandalul cu drogurile și accidentul la genunchi. "Uite-așa se pansează sufletul și se-nchid rănile! Sunt alte probleme reale, nu un permis și-o despărțire "
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Dorian Popa și-a deschis sufletul în fața lui Teo.

Dorian Popa a fost prezent joi seară în podcastul lui Teo "Gând la gând" unde a vorbit, printre altele, și despre deciziile pe care le-a luat de-a lungul timpului și pe care astăzi le regretă. Între timp a lansat o piesă muzicală motivațională, face vizite bolnavilor în spitale și a vorbit în nenumărate rânduri despre cât de mult regretă că a urcat la volan după ce a consumat substanțe interzise, lucruri care, spune el, l-au ajutat să se vindece pe interior și să se remonteze psihic.

În urmă cu două luni, Dorian a lansat piesa "Merg mai departe" despre care spune că a inspirat până acum, multă lume, inclusiv pe cei care apucaseră să-și piardă speranța că se vor mai vindeca în urma unor suferințe de ordin medical. Este și cazul unui tânăr care, din spusele artistului, și-ar fi găsit motivația să continue să lupe din melodia lui. 

Dorian a mai povestit și despre cum s-a recuperat după ce, în urma unui accident, a avut ambele picioare rupte. A alunecat pe rampa de 40cm din fața casei sale și și-a rupt genunchiul. Incidentul s-a întâmplat din cauză că nu s-a echipat corespunzător pentru temperatura de afară. mai exact, vloggerul era încălțat cu adidaşi de sală, la -2 grade Celsius, în momentul în care a căzut pe gheaţă. 

"Am un amic în spațiul virtual care, probabil, a avut un accident destul de serios și care se chinuie să reușească să se ridice din nou în picioare. Și astăzi mi-a trimis o poză în care stă în picioare, ajutat de un aparat dar în picioare, și cu piesa mea pe fundal. Mi-a scris - "Ți-am zis că o să reușesc".

Eu, după ce am căzut atunci pe gheață, am avut amândouă picioarele rupte. N-am avut nicio problemă. Poți să-mi rupi mâinile și picioarele... n-am nicio problemă... râd, sunt fresh, sunt supe optimist. Momentele mele de cumpănă au fost acum, pe fondul prostiei pe care am făcut-o și, mai ales, și pentru că prostia asta a mea a fost combinată și cu despărțirea de Babs și atunci lucrurile s-au augmentat flagrant. Mi-au bulversat un pic somnicul care la mine este foarte dulce și adânc și rapid. Dar repet: în viață trebuie să trecem prin toate.

Uite-așa se pansează și sufletul, uite-așa se închid și rănile, așa dezvoltăm putere și să știi că în cele șubrede momente ale minții mele mi-am amintit ce le spun celor pe care-i cunosc atunci când merg prin spitale sau fel de fel de locuri unde oamenii chiar au probleme reale în viață - nu o despărțire și un permis lipsă  - le spun: fiți puternici, fiți optimiști, luptați și nu uitați că niciodată Dumnezeu nu ne lasă de izbeliște și nu ne dă mai mult decât putem duce. Și atunci nu sunt eu un pic "pussy" atunci când mă lamentez și mă plâng de la un permis și o despărțire?" a întrebat-o Dorian pe Teo, cea alături de care a jucat și în serialul de succes "Pariu cu viața".

Piesa "Merg mai departe" poate fi ascultată aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel