Cum s-a sinucis cel mai bun distribuitor Herbalife
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp
john_peterson--300x300
john_peterson--300x300
Unul dintre cei mai buni agenţi de vânzare a companiei Herbalife, John Peterson, care făcuse milioane de dolari din această afacere, s-a sinucis.

Iniţial, directorul Herbalife, Michael Johnson, a anunţat că Peterson a murit în urma unui accident, însă potrivit şerifului adjunct din Routt County, Ray Birch, bărbatul s-a sinucis prin împuşcare. Poliţistul a declarat pentru New York Post că Peterson, în vârstă de 58 de ani a fost găsit mort, cu o plagă împuşcată, într-o maşină parcată lângă casa lui, potrivit stirileprotv.ro.

Peterson a primit titlul de cel mai de succes distribuitor Herbalife în ultimii 10 ani, iar veniturile sale s-au ridicat anul trecut la 3 milioane de dolari. Într-un clip promoţional al companiei, Peterson scotea în evidenţă faptul că deţine patru case, trei în SUA şi una în Brazilia, o afacere în Mexic, un elicopter, un avion privat şi un iaht. Filmuleţul arată stilul de viaţă al milionarului care şi-a făcut averea prin distribuirea produselor Herbalife.

Distribuitor încă din anii 80

Bărbatul a avut o asemenea evoluţie pentru că a intrat în afacere la începuturile ei, în anii `80. Succesul sau răsunător se datorează şi faptului că el şi fosta lui soţie, Susan, au fost primii care au adus produsele companiei pe piaţă din Mexic.

John Peterson avea 3 copii şi era căsătorit cu ce de-a două să soţie, Fernanda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel