România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 19 mai, 20:57
Cum preferi friptura? În sânge sau bine făcută? Vezi cât timp trebuie să o prepari
Pui carnea pe grătar, dar nu știi cât timp să o lași la prăjit pentru a fi perfectă pentru gustul tău? 

Dacă te-ai întrebat vreodată cât trebuie să ții friptura pe grătar pentru a ieși așa cum ți-o dorești, iată răspunsul dat de specialiștii în bucătărie. 

Se recomandă maximum șapte minute, pe fiecare parte, pentru carnea ”bine făcută” și minimum două minute, pe fiecare parte, pentru friptura ”rare”, mai ”în sânge”, cum se spune. 

Voi cum preferați să fie friptura?

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Tu cum o preferi? ???? #GastroNomNom #steak #mediumrare #welldone #foodporn #foodie #foodblogger #instafood #seared #juicy #delicious #hotpan

O postare distribuită de GastroNomNom ???? (@gastro_nom_nom) peMai 19, 2020 la 8:25 PDT

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro