Data publicării:

Cum preferi friptura? În sânge sau bine făcută? Vezi cât timp trebuie să o prepari

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Pui carnea pe grătar, dar nu știi cât timp să o lași la prăjit pentru a fi perfectă pentru gustul tău? 

Dacă te-ai întrebat vreodată cât trebuie să ții friptura pe grătar pentru a ieși așa cum ți-o dorești, iată răspunsul dat de specialiștii în bucătărie. 

Se recomandă maximum șapte minute, pe fiecare parte, pentru carnea ”bine făcută” și minimum două minute, pe fiecare parte, pentru friptura ”rare”, mai ”în sânge”, cum se spune. 

Voi cum preferați să fie friptura?

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Tu cum o preferi? ???? #GastroNomNom #steak #mediumrare #welldone #foodporn #foodie #foodblogger #instafood #seared #juicy #delicious #hotpan

O postare distribuită de GastroNomNom ???? (@gastro_nom_nom) peMai 19, 2020 la 8:25 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel