Cum l-a așteptat Loredana Groza pe "Sfântul Nick" a.k.a Moș Nicolae. Vedeta, luată la MIȘTO: "Leșină Nick când te vede / Nuielușă îți dă!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Loredana Groza
Foto: Instagram Loredana Groza
Loredana Groza a fost luată la mișto de urmăritorii săi, după imaginea publicată pe rețelele de socializare.

"În așteptarea Sfântului Nick. Cizmele mele sunt pregătite", a scris Loredana Groza pe pagina de Instagram, alături de imaginea provocatoare. 

Îmbrăcată sumar, într-o pereche de ciorapi plasă și un sutien, peste care și-a pus o blană și cizme, Loredana Groza a stârnit o mulțime de comentarii, care mai de care mai amuzante. 

"Leșină Sfântul Nick când te vede / Nuielușa îți dă"

- "Ești leșinată după atenție…"

- "Nu am nicio operație estetică, niciun lifting..."

- "Nu pot decât să mulțumesc lui Dumnezeu că existați și că v-a trimis pe pământ. Sunteți un înger, o zână, tot ce și-ar putea dori un bărbat adevărat de la viață. Cei care zic de rău de dumneavoastră nu sunt decât niște fustrați cu suflete urâte și nu trebuie să-i băgați în seamă"

- "Moș Nicolae o să trebuiască să te scoată din cizme!!"

- "Sfântul Nick se va uita la ghete oare??"

- "Nuielușă îți dă, că asta ceri "

- "Așa nu prea e de bun gust, dar dacă vrei atenție, o ai. Cred că la fel ca Madonna, mergi pe zona Porno Style. E un nou trend printre vedete"

- "Nu pot să spun decât că la ora actuală sunteți singura vedetă care apare dezbrăcată, că nici măcar J. Lo nu vă egalează, dar sunteți prea ostentativă și nu înțeleg unde vă este trauma copilăriei. Vă doresc multe consultații la un psiholog, că mai aveți un pic și ne arătați și peșterica!"

- "Leșină Nick când se vede!". 

Loredana Groza, dată de GOL de televizor. Adevărul din spatele "nu am operații estetice, am noroc de la natură"

La 51 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar în ultimii ani a fost des criticată și acuzată că ar fi apelat la operațiile estetice, însă a negat aceste informații în repetate rânduri. 

Cu toate acestea, televizorul o cam dă de gol pe cântăreața care susține că "a avut noroc de la natură că s-a născut cu dotările de rigoare", iar imaginea ei între realitate și ecran este mult diferită la fiecare apariție.

Dacă în imaginile pe care le publică pe rețele de socializare arată perfect și vrea să pară cu 30 de ani mai tânără, cu o piele întinsă și o siluetă de invidiat, ridurile și anii ies în evidență pe chipul ei atunci când apare pe micile ecrane, în emisiunile la care participă sau pe care le jurizează.

Zilele acestea, Loredana Groza a fost ținta unui număr de roast, iar momentul a fost difuzat la Antena 1. Pentru că la televizor filtrele nu pot interveni la fel ca pe Instagram, ba chiar deloc, Loredana Groza a apărut în fața publicului exact așa cum este ea, complet naturală pentru cei 51 de ani pe care încercă să-i ascundă mereu și cu ridurile pe care machiajul nu le acoperă. 

Cum a dat-o de gol televizorul pe Loredana Groza, VEZI AICI

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel