Cum i-a luat interviu Ciutacu lui Aliodor Manolea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Aliodor Manolea a fost, pe rând, în preajma puternicilor de astăzi. Este psihoterapeutul despre care susţinătorii lui Geoană au spus că a facilitat victoria lui Băsescu. Este unul dintre cele mai interesante personaje ale ultimilor bătălii politice, dar nu s-a implicat în campania pentru referendumul de dumincă.

Va fi prezent, vineri, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Vorbe Grele. Dar cum a reușit jurnalistul să îl găsească?

Aliodor Manolea nu este este genul de persoană pe care o poți găsi în cartea de telefoane, a spus pentru DeCe News Victor Ciutacu.

”Astfel de oameni îi găsești prin cunoștințe comune, nu în cartea de telefoane. Îl caut din 2009, când a devenit personaj public din cauza alegerilor. L-am găsit acum 2-3 săptămâni”, a spus Ciutacu

Interviu cu condiții

Jurnalistul ne-a povestit că Aliodor Manolea a aceptat să dea un interviu cu o singură condiție, fără diagnostice.

”Prima dată am discutat 30 de minute. L-am întrebat dacă mai lucrează cu Băsescu și a zis, evident că nu.  A acceptat în principiu să-mi dea un interviu, cu o singură condiție. Să nu-i cer un diagnostic. Fiindcă este psiholog autorizat, are autorizație de psihoterapeut și acestea sunt regulile meseriei.

La început părea foarte opac, dar în timpul discuției s-a deschis și a rezultat un interviu care va apărea în Jurnalul Național.”, a spus Ciutacu

Unde a avut loc interviul

”Interviul a avut loc la el la cabinet, un apartament într-o zonă scumpă din Capitală. Ne-am văzut de două ori când nu era nimeni acolo”, a mai zis Victor Ciutacu.

Aliodor Manolea, DA la referendum

Aliodoar Manolea a declarat pentru Jurnalul național că va vota pentru suspendarea lui Traian Băsescu deoarece este dezamăgit de acesta.

”Vorbim despre un om lângă care am fost în momente cruciale pentru el şi pentru ţară, un om pe care l-am ajutat pentru că am crezut în schimbarea în bine. Sunt extrem de dezamăgit. Discutăm acum pentru că ceva din interiorul meu a strigat: “Până aici! Aşa nu se mai poate!” Mă aflu aici pentru a povesti despre omul Traian Băsescu, aşa cum l-am cunoscut în relaţia mea directă cu el.” a spus Manolea.

”Calea pentru eliminarea suferinţei este votul pentru demitere. Eu votez DA pentru demitere” a mai zis el

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel