Ingrediente
- 1 ou
- 2 linguri ulei sau untură de pasăre
- 3 linguri cu vârf de griș
- puțină sare
Vezi și: Salată de vară cu paste, mozzarella şi ton. Rețeta ușoară, gata în 20 minute!
Cum se prepară
Se separă albuşul de gălbenuş, apoi gălbenuşul se bate cu puţină sare şi se lasă deoparte, să se intensifice culoarea. Albuşul se bate spumă tare. Gălbenuşul se amestecă acum cu uleiul şi albuşul, apoi se adaugă grișul în ploaie, amestecându-se uşor, ca la pandişpan, scrie pofta-buna.com.
Atenţie!!! Nu se amestecă brutal şi nu se sfărâmă aluatul, se lasă să fie pufos. Va ieşi un aluat moale. Se dă deoparte şi se lasă să se odihneasca 15 minute, timp în care grișul se umflă.
Vezi și: Cum faci cel mai crocant cașcaval pane. Rețeta extrem de simplă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Horoscop 28 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are nevoie de o schimbare. Bucură-te de viață!
- AFM, finanțare de 1900 de euro pentru fiecare familie unde venitul pe membru este sub 1700 de lei. Ce este programul ”Prima Conectare”. ”Aduceți civilizația în casa omului”
- Alternativa din capitalele europene, după interzicerea centralelor pe gaz. Ștefan Pălărie (USR): Nu transportă gaz până în apartament
- Dan Negru mai vrea o lege dacă se decide închiderea supermarketurilor în weekend: Să-i interzică lui Bartoș!
- BANCUL ZILEI: După căsătorie...
- Şedinţă de Guvern: Modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, pe ordinea de zi
- Strategul Cristian Socol, reacție la ultimele date Eurostat despre România. Am depășit și Ungaria. Cea mai mare viteză din ultimii 10 ani
- Alexandru Rafila, reacție după ce Oana Sivache (ASSMB) a fost inculpată de DNA
- Oana Zăvoranu bagă televiziunile în faliment. Cât spune Cristi Brancu că ar cere bruneta pentru o înfățișare
- Un înlocuitor al zahărului, mai dăunător decât zahărul în sine. Medicii trag un semnal de alarmă: Evitați-l!