Cum arată femeia care va naște copilul lui Leonard Miron
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Homosexual declarat, fosta vedetă TVR, Leonard Miron, a decis că este timpul să devină tată, fără însă să-l înșele pe Miguel cu care este împreună de 12 ani.

Într-un interviu pentru libertatea.ro, Leonard Miron a ținut să facă câteva precizări despre viitoarea mamă a copilului său. "O ştiu de multă vreme. Louise Roberts, pentru că aşa o cheamă pe viitoarea mămică, este un om extrem de puternic, care, deşi a trecut prin experienţe dure, ştie exact ce vrea de la viaţă. Cu ea, eu şi Miguel suntem prieteni foarte buni de vreo 10 ani. Ne-am cunoscut pe vremea când lucram împreună în Aeroportul Gatwick, eu fiind cel cu care Louise şi-a dat examenul de însoţitor de zbor. De atunci am rămas foarte buni prieteni. După câţiva ani, având suficient spaţiu în casa în care stăteam atunci, Louise s-a mutat cu noi, iniţial doar pentru câteva săptămâni, care, apoi, s-au transformat în vreo trei ani. Chiar dacă ulterior drumurile noastre s-au despărţit, am rămas la fel de apropiaţi. În cursul acestei luni o aşteptăm la noi, să ne ajute la alegerea mobilei şi a planurilor de grădină pentru noua noastră casă".

Despre viitoarea mămică, Leonard spune că este avocat în  Anglia. Despre decizia de a avea un copil, fosta vedeta TV a spus că ideea este deocamdată în stand by, "dar  decizia de a avea un copil este extrem de importantă, cu multe necunoscute şi valori implicate în ecuaţie. Nu poţi să decizi să aduci pe cineva pe lume pentru orgoliul personal, deliciul media, capriciul de moment, presiunea anturajului sau a societăţii. Consider că trebuie să fii stabil pe toate planurile - profesional, financiar, emoţional - înainte de a face pasul ăsta. Ştiu cât de puternică e opoziţia legată de adopţia în cuplurile de acelaşi sex", a mai declarat Miron.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel